The Entourage

Monday, 18 February 2013

Dress By iHeartBeads For Khalid's Wedding


Finally, I get to wear the dress. Yippeeee! Dah lama menunggu nak pakai dress ni, tapi baru skang ni sempat nak siapkan dek terlalu busy dengan hal kawen hari tu.

At The Entrance Waiting For Others

Me wearing a princess-cut dress by iHeartBeads
 
iHeartBeads

The dress is a princess cut dress with a border at the waist. Using two types of fabric, sulam and kain demonte. Tangan dia aku tambah kat sket fabric sulam tu so that tak nampak plain sangat. Untuk beadwork aku gunakan tiga jenis, blue teardrop beads, small blue beads and pearls.

Anybody interested to order, simply email gina1983@yahoo.com or call/sms/whatsap 0129198861 for quotation ya! :D

17 comments:

  1. Heyyyy.... kamu!

    kenapa potong rambut pendekkk. comel sangattt.. :)
    hey hey heyyy... baju kamu sangat cantik! seroiuslyyyy...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ekekeke... saya memang dah lama dendam nak potong rambut! hikssss.. tunggu lepas kawen je terus potong! :p

      tq Amalina :pppp

      Delete
    2. potong rambut pun dendam jugak eh?? haha

      Delete
    3. A'a.. dendam kesumat sebab dha lama sangat rambut panjang ekeke

      Delete
  2. adore! cantik baju ni :)) rambut bru lepas kawen kah? fresh rite..hehe..sama mcm saila gak aritu :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hikhik.. tq saila.. 100% homemade baju ni :p

      yup yup.. rambut baru lepas kawen weeee! :p

      Delete
  3. Zila potong rambut!!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yerrrrr zila dah potong rambuttttt :p

      Delete
    2. nak potong jugak (for the 2nd time lepas kawen)
      tp xnyempat nak g kedai... alahaiii~

      Delete
  4. Replies
    1. Hikhik.. malu laa awin cakap camtuuu :p

      Delete
  5. eh eh dah potong rambut ye....nampak cute ngan new hair cut...tambah comel pakai dress cam tu

    ReplyDelete

Jum cerita ceriti topik ini :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...