The Entourage

Wedding Rentals!

Howdy!

Okay, this is a newly created tab. Tab dibuat untuk menyenangkan bride-to-bes sekalian mencari barang keperluan untuk tunang, nikah dan sanding uols! Since aku memang DIY semua benda sendiri masa tunang hari tu, banyak jugak laa barang yang aku beli. Mostly memang semuanya baru. First hand taw :p

Other than that, aku jugak barang-barang yang aku beli untuk customer-customer aku. So, daripada benda-benda ni duduk diam je kat bawah tangga tu, baiklah aku sewakan. Boleh jugak tambah duit dalam tabung kawen aku. Hehe..

Ada jugak barang-barang ni dari fellow ex-bride-to-bes jugak. Since diorang dah kawen, diorang dah tak pakai laa barang-barang nih kan. So, they need a place to advertice their items. So, tumpang sekaki laa kat blog aku ni. Hehe.. Aku cuma provide tempat untuk advertise, tak amik untung pun. Apa-apa bule call terus kawan-kawan aku tu untuk deal sendiri ye :)

Semua barang-barang ni memang murah-murah.. mak cakap, jangan amik untung lebih dari yang sepatutnya.. sebab tu dah dinamakan riba'. 'Tak berkat duit ko nanti', katanya. Okay ma! Janji tak amik untung lebih-lebih. :DDD

Okay! Jum tengok barang-barang apa yang ada. Mungkin jugak bule membantu korang dalam ber DIY majlis korang nanti! Just click kat caption gambar for more info about the item :D

p/s: This page is still under construction. Almaklumlah, keja kat opis ni pun bertimbum-timbun. So nak update letak gambar barang-barang pun kena slow-slow. For now, gambar aje dulu ye. Linknya kemudian. Siapa-siapa interested nak sewa mana-mana item yang belum ada link tu, bule terus email kat sini: gina1983@yahoo.com.

Stay tuned!

Cushion Ottoman (2 Units Available)

Square Cushions 30x30 (2 Units Available)

Cushion Deko 16x16 (6 Units Available)

Carpet Bulu (3-Meters Available)

Pomander Flowers (Pink & Purple Available)

Bekas Cincin (With Ribbon of Choice and Black Pillow Ring)

Bakul Hantaran (12 Units Available)

Dulang Hantaran (11 Units Available)
 
Full Beaded Veil (1 Unit Available)

Fabric Hand Bouquet

For Rent/Sale

Mini Pelamin Budget For You! Ask Me For The Price! :D

Ala-Carte Pelamin Items (Stage, Backdrop, Flower Stands, Flowers Etc)

Selling Loose Crystals. Ask Me For Price!

Doorgift Idea: Selling Ready Made Tasbih. Ask Me For Price!

14 comments:

  1. bkul hntrn 2,brpe?? nie email sy fhara_fharappn_fhara5mwr_nurul@yahoo.com

    ReplyDelete
  2. Adilah Hashim19/12/12 2:59 pm

    salam. berapa harga untuk bantal bulat ottomen dan carpet bulu 3 meter
    ni email saya. adilah.hashim@gmail.com

    ReplyDelete
  3. Ello sis, please emel me the price quotation ;) szulaikha990@gmail.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Done emailing to you. please specify item apa yang u nak k :)

      Delete
  4. Hi dear,bj biru tu u bg sewa x?ngn paper lantern sx,plz email me asap ya,tq

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi Casandra, baju tu custom made untuk pengantin. dia pun tak sewakan laa. sorry :) paper lantern untuk sewaan. ada warna biru 2 and pink 2. size besar. rm3 each :)

      Delete
  5. Hello,

    how much utk set Cushion Ottoman (2 Units Available) dan karpet bulu?

    email me pls. : bella.lala4444@gmail.com

    thank you.

    ReplyDelete
  6. Hello,

    how much utk set Cushion Ottoman (2 Units Available) dan karpet bulu?

    email me at : bella.lala44444@gmail.com

    thank you. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi Bella, done emailing to you :)

      Delete
  7. Assalamualaikum :)
    nak taw price utk tasbih
    email aida
    leanamii@gmail.com
    thanks banyak2 :D

    ReplyDelete
  8. utk sewa stage saje, harga berapa ye, email nad_dartein@yahoo.com

    ReplyDelete
  9. email utk karpet bulu brape... ms.cikedis8@gmail.com

    ReplyDelete

Jum cerita ceriti topik ini :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...