The Entourage

Wednesday, 30 May 2012

Engagement Review: Veil Tunang

Ada Sesapa Nak Sewa?

 Okeh.. jum review veil tunang aku pulak. Veil tunang aku ni kaler pink. More to dusty pink lebih kurang. D-shaped with full beadings at the edges. Panjangnya aku tak ukur laa pulak. Cuma bila pakai tu, Panjangnya sampai atas punggung. Materialnya dari kain net.

Aku beli veil ni kat Jalan TAR hari tu dengan Azila, sekali dengan kain chiffon untuk baju aku. I just love the deatailing. Beadings dia semua pink. Teliti sungguh orang tu jahit. So, memandangkan baju aku tu trimmings dia lace putih with white pearls, aku decide untuk tambah pearls kat veil aku tu.

Close Up

Yang kat bawah ni pulak gambar time aku tengah pakai. Aku memang sangat suka veil dari net. Sebab dia tak panas. Very airy hehehe..

Menggigil-Gigil Tau Masa Ni :p

Si Belang-Belang Biru Itulah Yang Bertanggungjawab Memakaikan Veil Kat Atas Kepala Aku Ini :D

:D

p/s: Veil ini dibuka untuk sewaan ye kawan-kawan. RM30 sahaja. Murah, kan? Kepada siapa-siapa yang berminat, sila tinggalkan email anda di ruang comment ye. Or bule juga terus email kat sini: gina1983@yahoo.com :D

Senarai Penyewa:

AUGUST:
11th-12th: Rahimah

SEPTEMBER:
15th-16th: Huda Ashikin

20 comments:

  1. cantiknye.. lembut je kaler..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tenkiu nurul.. memang suka kaler lembut2 je :)

      Delete
  2. cantik!

    nk sewa blh?

    utk my fren's engangement.

    nnt u bg details sewa blh tak?

    siti_noorhaniza@yahoo.com.

    thanx! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hye Cik ct! Bule saje nak sewa. okay, nanti i email k :)

      Delete
  3. Hai Sis, veil ni kaler soft pink ke?

    interested to sewa too.. email me @ nikiysahuda@yahoo.com..

    Thsnk you :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hello dear..

      Yup.. this one memang soft pink.. very soft. I dah email to u yaa :)

      Delete
  4. Boleh tak nak rent ths? My email aisyah.fscc@gmail.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hai syasya.. dah reply your email :)

      Delete
  5. hi dear berminat nak sewa untuk november ni... bagik detail boleh??? ni email i asmeral87@gmail.com.. tq

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi AMira, i dah email u the details k :)

      Delete
  6. wne 2 pink lmbut kn??msh swe lg?

    ReplyDelete
  7. salam..cantik veil. klu nk sewa, awk duduk kat mana ye skang ni? kl ke

    ReplyDelete
  8. salam... still available lg tak veil ni utk sewa 30hb mei ni

    ReplyDelete

Jum cerita ceriti topik ini :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...