The Entourage

Tuesday, 22 May 2012

Solemnization Update: Sijil Kursus Kahwin. DONE!

ene is not working today. Not just today. He is not working yesterday and tomorrow even. His mom is going to Makkah to perform umrah tomorrow. So he took this opportunity to spend time with his mom before she goes.

Since dia tak kerja hari ni, dia telah diperintahkan oleh tunang dia untuk mengambil sijil kursus pra-perkahwinan mereka yang telah agak sebulan tak ambik-ambik. Sib baik ada lagi kat situ. Kot lama sket lagi mesti dicampak ke dalam tong sampah oleh Mahligai Firdaus. Terpaksa laa duk kematu montot sekali lagi ekeke.

Nak prove yang dia dah pergi amik punya pasal, siap MMS tu gambar sijil kat aku.. ekekeke.

Another Thing To Cross From The Check List. Yeayy!

5 comments:

  1. terjumpa e-book percuma, bagus untuk orang yang dah/nak kahwin… sharing is caring :) - Permata Yang Hilang - Panduan Hubungan Suami Isteri Melayu Islam

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wahhh armouris thanks youu for sharing :))) bagus nih buat bahan bacaan

      Delete
  2. phewitttttt...dh amek sijil kawen..pasnie leh la nikah..hahaha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahahah 7 months to goooo! :D

      Delete
  3. You have uploaded an awesome site.
    Also visit my homepage ; stickers australia

    ReplyDelete

Jum cerita ceriti topik ini :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...