The Entourage

Monday, 7 May 2012

Engagement Update: Fabric Hand Bouquet DONE!

I'm happy as bird! Weeee.. finally siap jugak fabric hand bouquet aku. Berminggu-minggu aku buat. Baru ni siap. Sebenarnya boleh siap awal lagi. Tapi asik dok keluar je pergi macam-macam tempat, cari macam-macam benda, cane nak siap?

Memang aku dah nekad dah balik kerja tadi, malam ni mesti kena siap hand bouquet aku. Sebab tinggal lagi 12 hari je lagi aku nak bertunang! Apa pun tak siap lagi ni! At least kalau dah siap hand bouquet, dah settle satu hal kan.

Teaser Sket ;p

Hand bouquetnya dah siap, tinggal nak pasang collarnya je. Tengah pikir, nak buat collar net ke.. collar fabric jugak. Kalau net, kalernya putih laa. Curik sket net untuk pelamin aku. Kalau fabric, ingat nak letak pink. Hmm.. pikir dulu. 

Nak tengok tak? ;p

Tadaa!

Tak laa cantik macam orang jual-jual tu. Tapi aku puas hati sebab dari air tangan aku sendiri. Plus, material semua free sebab dari barang-barang terbuang. Save the environment. Ekekeke...

7 comments:

  1. Fuiyoh~
    chantek lah~
    hehe nak!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe tade laa cantik mana. biasa2 je. nak ke? ekekekekeke boleh sajerrrkkk :D

      Delete
    2. serius chantek...esp yg gmbr last tu...
      nmpk besar... hehe
      yeay~ nak3

      Delete
    3. ehehhee.. okayy. nanti bagi date and theme kaler eh :D

      Delete
  2. yang nie lagi cantik!!!

    =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Taaaakkk.. awak punya lagi cantik! HEhehehe.. penat jugak kan buat benda alah ni. Alhamdulillah sempat jugak siap :p

      Delete
    2. Alhamdulillah.. =D

      Delete

Jum cerita ceriti topik ini :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...