The Entourage

Thursday, 10 May 2012

Engagement Countdown: 9 Days To Go


UPDATES:
1. Handbouquet: Done. Tinggal nak buat collar dia from net. Then nak wrapped dengan ribbon and pin.
2. Baju: Mama tengah jahit big pearls kat leher. Lace still banyak lagi nak kena jahit uwaaa. Hari ni kena try siapkan kat opis.
3.  Cushion kecik-kecik kaler pink and purple tu dah siap. Yiahuuu.. cantik mama buat. Very tight! Ekeke.. nanti upload gambar.
5. Mama akan settlekan cushion besar untuk aku duduk. Cushion dah siap, tinggal nak buat sarung.
6. Ni je ke hapdet aku? Huwaaaaaaaaaaa!

3 comments:

  1. yeayyyy..can't wait..see u on 19th May yayang..;D

    ReplyDelete
    Replies
    1. aaaaaa seram nehhh..! rasa macam nak mintak post pone lagi sebulan bule tak hahahahaha

      Delete
  2. Hi..!! Special Promotion Only for Bride2Be..Click Here http://lembayungsenjaphotography.com/blog/promotion-bride2be-b2b-blogger/

    ReplyDelete

Jum cerita ceriti topik ini :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...