The Entourage

Thursday, 19 March 2015

Enrich

Bila dah resign ni, satu benda ler yang paling aku sayang.

Benefit staff travel aku.

Takde dah lepas ni nak dapat tiket murah sesedap rasa. Kalau nak travel, pandai-pandai laa hunting tiket promo. Takde dah bule beli tiket murah sebulan sebelum. Mimpi ler.

And guess what? Kami dah beli dah pun tiket balik raya July nanti. Advance kan. Hehe.. Dok perantauan. Gitu ler. Dan bersama-sama dengan itu, Eddie suruh aku apply Enrich sekali. So lepas ni aku ada Big points for AirAsia dan jugak Enrich untuk MAS. Kami kan suka grab opportunity hehe.


9 comments:

  1. Saya pun ada Enrich..Dari dulu-dulu. Selalu claim ticket free..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe tuh laa.. dulu tak naik mas sebab dok abuse staff benefit je.. skang kena ler apply :p

      Delete
  2. betul tu...keje airline yg utgnya sebab inilah..huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe tuh laa.. awak lagi best cik viva.. mas pegi banyaaaaaak tempat lagi dari airasia. nak tiket murah plisssssss :p

      Delete
  3. Yeayyy sy pon dah buat enrich card :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. yekeeeee hehehehee seppp sket! :DDDD

      Delete
  4. kad ni xpernah dapat...tapi surat enrich selalu dtg...

    ReplyDelete
    Replies
    1. oh yeke? dia suruh buat la tu hehehe... buat je sheylaa.. pree jeeee

      Delete
  5. Assalam zila,
    kena lepaskan sesuatu untuk dapatkan sesuatu gitew he3
    moga uols dapat yang terbaek AMIN

    ReplyDelete

Jum cerita ceriti topik ini :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...