The Entourage

Friday, 15 August 2014

Chocolate




Maltesers pun tak abis lagi, dapat pack baru pulak. Haih laa suami.

Tapi tade la aku mengeluh kan hehe. Aku happy je dapat chocolate dari Eddie. Cuma kadang-kadang, quantity dia beli tu macam aku ada sepuluh perut. Eddie memang suka beli chocolate-chocolate yang siap dah ada empat pack dalam satu. Katanya lagi berbaloi. Plus dia cakap, rumah aku ramai orang. Bule laa merasa semua orang.

This time chocolate pack yang dibeli adalah Hersheys. Ada empat jenis dalam tu. Hersheys Milk chocolate, Dark chocolate, Miniatures and Reese. Opkos laa pada aku Reese paling sedap. Sedap oiii. Kalau korang jumpa sila beli. 

6 comments:

  1. Coklat. My feveret. Sedapnya. Hantar kat org sini sket...hehehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe faveret kita jugaaak! alaa meh la datang umah. kita makan sesama eh heheheheh

      Delete
  2. Argghhhhh..coklat...bestnyer...cik mah suka coklat...hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. bessttttt kita pun dah gomok nihhhh

      Delete
  3. ni perangai sama ngan hubby sis
    beli cam coklat tu makanan ruji
    last 2 days dia buat dah
    anak dia order kinder bueno
    2 beg besar dia borong
    aduhaiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

    ReplyDelete
    Replies
    1. wahhh kinderrrr sedapnyaa!!! ok pasni nak suruh hubby beli kinder pulak ekeke

      Delete

Jum cerita ceriti topik ini :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...