The Entourage

Friday, 22 August 2014

Look Mummy. No Hands!



Dak gedik dah besar :') Dia dah bule berdiri lepas tangan. Kadang-kadang perasan dah stable sangat, sambil berdiri sambil tepuk tangan. Eksyen tau nak tunjuk kat orang dia dah bule berdiri tak pegang apa-apa :)



Masa ni sibuk dok belek medical card dia. Abahnya baru buat untuk dak gedik dan mummy. Dia pulak yang sibuk membelek. Suruh duduk tak nak duduk. Dikeraskan kakinya nak berdiri jugak. Eksyen tauu.

10 comments:

  1. besok2 jalan pulak.....wee~

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hhahaha pasni memang kena gate ler tangga tuh

      Delete
  2. Biasa la...budak baru pandai berdiri...Nanti lama-lama dah bosan tak nak la..

    ReplyDelete
  3. wah...dak gedik dah besar. Nak berjalan dah dia eh..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe dah 3-4 langkah dah.. tapi goyang2 lagi.. seriau kalau tgk dia jalan atas lantai. haish

      Delete
  4. salam kenal...

    brapa bulan dh ni?anak sy br boleh bdiri lps tgn kjp2 ja.msih tkut2 lg

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam kenal Zai.. masa ni 10 bulan baru hehehe.. oo yeke.. tak lama lagi mesti try nak berjalan pulak :D

      Delete
  5. ecececehhh..suka la tuuu..lepas ni berlari pulak..mummy xyah join marathon dah..dok kejar awak je..hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. huwaaaa memang pun ecahhh. skang ni pun dok kejar dia merangkak ke hulu ke hilir je. penaaatnyaa

      Delete

Jum cerita ceriti topik ini :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...