The Entourage

Tuesday, 7 January 2014

iHeartBeads: Baju Raya Rose (Peach)

One of my favourite workmanship.

First, sebab ni first time dapat order beadwork macam ni. Usually it is always laces with beadwork. Ini just beadwork, and design dia sangat kena teliti sebab it involves LINES of beads and pearls. Bukan bertaburan atas lace macam selalu. So, sangat excited untuk buat hehehe.

Second, it's peach! Aku kan hantu peach. Eheeee.

Rose mintak aku buatkan baju dia macam gambar tengah tu (mintak kebenaran tuan punya gambar untuk re-post ye sebab baju awak super santekkk). Quite susah sebenarnya bila orang bagi contoh untuk jadi inspirasi. Aku tak boleh nak bebas berkarya. But I took that as a challenge. Echehhh ahahaha. Alhamdulillah Rose sangat-sangat suka.

Sama Tak?

Collar

Lengan

Bawah Baju

Interested? Text/whatsapp 0129198861 for further details ya! :D

7 comments:

  1. Cantik!!!!!! kemas je nampak

    ReplyDelete
  2. Kalau nak order macam ni berapa awak charge?
    s.feeona@gmail.com

    ReplyDelete
  3. As salam,

    Cantik & teliti beadwork nya. Berapa you charge kalau nak tempah ? arabasque270@gmail.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam.. utk beadworks skali dengan baju rm450 ya :)

      Delete
  4. As salam,
    Cantik & teliti beadworknya. Berapa you charge kalau nak tempah ?

    arabasque270@gmail.com

    ReplyDelete

Jum cerita ceriti topik ini :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...