The Entourage

Thursday, 2 January 2014

Mukadimah

Kat mana aku nak start. Banyak sangat yang nak di share dengan kawan-kawan kat sini. Dah lama sangat tak menulis. Tengok B2B lain pun dah ada baby. Congrats ye. Sama-sama laa kita melayari motherhood. Tulis pun dah tunggang terbalik. Haha. Lekk luuuu.. warming up duluuuuu. Hahaha.

Last update bulan 5. Lama gila. Masuk 4 bulan preggy terus rasa malas je nak update. Tambah pulak aku dok rushing nak siapkan baju-baju nikah orang sebelum aku meletup hari tu. Naya je orang nak kawen takde baju sebab aku dah dok sibuk meneran dalam labour room kan.

Alhamdulillah, masuk 9 bulan on the dot, baju semua siap and confirm-confirm lah aku kena tolak order-order baru. Sayang sebenarnya nak tolak. Idok ler pasal duit sangat pun, more to enjoying doing it. Aku kan hantu lace. Heh. Tapi demi anak tercinta, terpaksa laa aku tolak jugak. Kesian dia dok tersepit kat dalam perut tu. Mummy patut baring-baring relax sambil tengok tv. Ni tak habis-habis duk membongkok-bongkok mengadap lace dan batu-batu permata yang menimbun-nimbun. Sorry Sayang.

Emyr dah 3 bulan dah. Alhamdulillah. Membesar dengan sihat dan temuk. Ekeke. Ikut abahnya sangat. Rambut. Mata. Muka. Haih. Mana features Mummy nihh? Stress di situ.

Takpe. As long as you are healthy, it is good enough for me. Meh tepek gambar ibu dan anak sket. Masa ni Emyr's first road trip to Singapore last weekend. Alhamdulillah everything went well. :)

Hello!

6 comments:

  1. lama giler tak update kan...update2 terus dpt tgk baby... berbaloi kan??hehehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ehehehe.. aah.. lama sangat tak update. tq sebab pinky still follow kiterrr :D

      Delete
  2. haiiiii lama nye Zila menyepi...
    tup2 dh kuar baby dah.... tahniah (^_^)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ehehehehe Hai Diyananaaaa.. tuh laa.. takde mood nak update time preggy aritu ekeke.. tq diyana. awak sihat?

      Delete
    2. sihat Alhamdulillah... skrg tgh pantang (^_^)
      heee~

      Delete

Jum cerita ceriti topik ini :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...