The Entourage

Tuesday, 11 March 2014

Senze Studio


Okay. Tiba masanya untuk mencantas semula rambutku setelah sekian lama terseksa jiwa raga rambut dah panjang.

Last aku mempamper diri kat salon adalah exactly setahun yang lepas.

Gila tak?

Masa tu Februari. 2013. Dua minggu lepas aku tau aku preggy. Hiks. Saje aku cantas rambut aku masa tu sebab nak menjalani pregnancy yang selesa. Haha.. Takde kena mengena. Tapi memang selesa pun. Senang weh rambut pendek ni. Bangun tido, kasi betul sket, dah settle. Always look groomed without effort.

Tahun ni aku datang lagi. Around the same time. Nak kasik cantas itu rambut. Bob style laa apa lagi. Jatuh cinta sangat dengan bob style lepas aku putus cinta tahun 2008 ekekke. Cerita lapuk. Tapi kenapa eh kalau pompuan baru lepas break, mesti nak potong rambut? Macam kes aku, siap kaler sampai orang tanya rumah aku air karat ke? Ciss bedebah.

Tu lah stylist aku. Elmo namanya. Patutnya nama dia kukie monster. Lagi padan kan? Haha.

10 comments:

  1. sama laa... last potong rmbut masa tau pregnant... heee

    ReplyDelete
  2. nak potong rambut gak sebelum deliver bby ni..dah la cuaca panas...xnak la ponjot2 rambut mcm mak2 zaman dulu sambil berpantang..pantang2 pon nak menten gojes jugak kan...(gojes la sangatttt..haha)

    ReplyDelete
    Replies
    1. yesssss sama laa kitaaa.. tak nak ponjot2 time pantang. pening laa hahaha

      Delete
  3. rasa macam nak potong rambut jugak ni.senang kan bila rambut pndek.hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. sangat senang fiz! selesa sangat rambut pendek ekeke

      Delete
  4. sayangnya rambuttttttttttttttttttt
    tapi super cute dengan hair cut baru

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha kita dah tahap tak kisah dah kak nak potong.. panjang sket je terus rasa nak cut off! ekeke

      Delete

Jum cerita ceriti topik ini :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...