The Entourage

Friday, 20 July 2012

Hantaran Nikah: Order From Nina, Bandar Putra Permai

 Nina mintak hantaran ikut theme kaler yang berlainan sket dengan pelamin dia. Kalau pelamin dia kaler turquoise and green, hantaran dia mintak kaler pink and purple. And your wish if my command :)

Nina's Hantaran

Hantaran dia hanya 3 balas 5. Consists of Cincin, Baju Melayu, Fruits, Potpourri and cakepops. Malangnya aku cuma ada gambar dulang cincin, baju melayu dan potpourri sahaja sebab masa tu cakepops dengan fruits tak sampai lagi. Oh well..

Dulang #1: Bekas Cincin


Dulang #2: Baju Melayu

Dulang #3: Potpourri

So, kepada sesiapa yang berminat untuk tempahan hantaran, jangan segan silu untuk email kat gina1983@yahoo.com ataupun call terus 0129198861 for more info :)

Thanks for your trust, Nina! :D

4 comments:

  1. sgt kreatif...maya langsung tgn kayuuu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ekeke.. kita pun tangan kayu jugak laa Maya.. prektis2 sendiri je :p

      Delete
  2. Practice makes perfect!

    ReplyDelete

Jum cerita ceriti topik ini :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...