The Entourage

Wednesday, 8 August 2012

Demam


Called in sick today. Demam. Tiba-tiba je. Tak tau kenapa. Mereka cakap demam rindu kat ene. Hahaha.. tak mungkin kot. Every night chatting and updating each other. Every single thing. It's like I'm there with him pulak. Hehe.

Ubat ada je kat rumah. Berlambak-lambak. Tapi still kena pergi clinic amik MC. Malasnyaaaaaaa.. :(

12 comments:

  1. 2 laa kan.. kerja punya pasal... t'paksa laa amek jugak MC dekat doktor...

    ReplyDelete
    Replies
    1. haih tuh laa kan.. kadang2 doctor pun gelak bila kita cakap sebenar2 datang cuma nak amik ubat sebab ubat dah banyak haha

      Delete
  2. huhuhu....kita ms 1st posa ari tu demam mgejut camni...

    ReplyDelete
  3. cian kat dier demam rindu kat tunang die sangat ek??

    jgn lupe makan ubat tau.. =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe tuh laa cepat laa balik. haish. thanks Sharz :)

      Delete
  4. ala..cian nye zila..
    ye le tu..windu kat ene..
    mang la update setiap mase..
    p x same cam die ada depan mate kan..
    hehe..get well soon dear...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ekekek mungkin laa jugak kan.. terasa sangat dia jauh.. sebab selalu dia ada je bila nak gayut or sms.. haish.. thanks ana :)

      Delete
  5. ala..ciannyer..moga cepat sembuh ek....

    ReplyDelete
  6. Chian nye demam..mmgnmalas kan kalau sakit nk gie amek mc..hehehe..

    Me also cant wait for this weeknd also..hehehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tuh laa.. kadang2 tak perlu pun gi clinic.. tapi sebab nak amik mc, kena jugak laa ke klinik.

      hehehe.. mari makan delicious! :D

      Delete

Jum cerita ceriti topik ini :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...