The Entourage

Saturday, 11 August 2012

Sabtu Yang Penuh Rezeki

Alhamdulillah ada lagi rezeki hari ni.. pagi tadi awal pagi dah bangun nak hantar veil tunang kat Bukit Jalil. Penyewanya adalah Cik Rahimah. Dia nak sewa veil aku untuk majlis tunang dia pada hari raya ke-4 ni. Wahh.. tunang time raya tu.. Syioknya.. mesti dapat duit raya lebih :p Tengkiu Rahimah, kita jumpa lagi lepas raya ye :)

Lepas settle kat Bukit Jalil, aku rushing pulak jumpa supplier beads and crystals aku untuk amik crystal hitam untuk Cik Awin kita. Cik Awin order donut crystal, teardrop crystal, deco besi yang kat kepala tasbih tu dan juga rambu-rambu tasbih yang sampai skang aku tatau nama sebenarnya. Dia nak buat DIY tasbih untuk majlis nikahnya.

Alhamdulillah, dah selamat semuanya. Dah sampai pun kat tuannya di Subang tengahari tadi. Sorry tau Awin kita sampai lambat! :p Terima Kasih atas kepercayaan anda. Semoga berjaya buat tasbih tu ye. Nanti update kat blog ye. Kalau tak jadi, bagitau cepat-cepat. Kita try ajar pakai webcam kat ym pulak ekekeke.

Oh lupa nak cite, masa hantar crystal kat Awin tadi, aku siap dapat sambal tempe ikan bilis tuuuu! Heheheh.. tengkiu Awin! Sedap sangat-sangat! :D

Tapi yang sedih sikit bila tak jadi nak berbuka sama-sama dengan Falsya kat OU. So sorry sangat-sangat tau babe.. My aunty tiba-tiba datang ler.. Takde sape nak tolong masak-masak. Nanti kita ngeteh-ngeteh k? :D

7 comments:

  1. alhamdulillah, murah tol rezeki tuan belog..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah.. tima kaseh emma :D

      Delete
  2. insyallah bulan baik...

    semuanya akan baik-baik harapnya..

    ReplyDelete
  3. sedang try n error nk cantum deco besi kepala tasbih ngn rambu ramba...penin2 lalat juga...;)

    it's ok la, x lmbt mana pn...lgpn time tu traffic jam kan...nice to meet u...de masa nnt, leh jmp n sembang lama2 ckit ye...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Awin, lepas masukkan dua2 utas tangsi through lubang kepala tasbih tu, just masukkan je loop rambu2 tu kat salah satu tali tangsi tu. then ikat simpul mcm biasa.

      hehhe tuh laa.. nanti lepas2 raya kita meet up borak2 eh :D

      Delete
    2. sharing is caring...insyaallah pas raya nnt nk jmp lg klu ada masa ;)

      Delete

Jum cerita ceriti topik ini :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...