The Entourage

Wednesday, 31 December 2014

Friends Wanted

THIS IS A STICKY POST. SCROLL DOWN FOR NEW ENTRIES.

Hey Ho!


Since aku baru start balik blogging actively 1st January hari tu. Aku macam nak cari kawan baru. Masa aku bukak balik blog aku yang dah berhabuk ni, aku tengok ramai betul kawan-kawan blogger aku yang dah bertukar status. Dari Cik ke Puan. Dari Hot Chick ke Hot Mummy. Dan banyak jugak blogger yang dah abandon blog-blog dorang. Banyak jugak kat list aku yang dah ditinggalkan lebih setahun. Masing-masing ada sebab tersendiri.

Aku tengah update bloglist aku. Dan aku nak cari kawan baru. Kalau korang sudi nak jadi kawan aku, meh ler tinggalkan url blog korang kat sini. Confirm aku akan follow korang. The more the merrier! Teringin jugak nak share-share cerita dengan mummies. Eh tapi yang tak mummies pun bule join! No problemo. Sebab kat blog ni, suma benda aku cerita. Cerita motherhood, cerita travel, cerita kawen, cerita mengarut. Suma ada!

So... jangan malu-malu nak tinggalkan url korang k! Mari berblogging!

73 comments:

  1. bila dah ada anak ni kita join ibu2 plk.. hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. yessss betul hahahaah... seronok kan baca perihal ibu2 nak anak2nya ekekekek. Cik Rad baby girl ke boy?

      Delete
  2. aaiii nk join boleh?..huahuahua..

    ReplyDelete
    Replies
    1. takleh taklehh.. gi main jauh2.. shoo shoo hahahahaah

      Delete
  3. Cik mah...dr cik dh puan..xlm lg mommy pulak....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kamon kamon cik mah.. ehh puan mah ekekekke

      Delete
  4. http://pelangipagibeautiful.blogspot.com/

    Hi Zila!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hai fiqah! dah follow.. jgn lupa jenguk yeee :DDD

      Delete
  5. lama tunggu blog kamu ni nak berupdate tau!
    haaaa akhirnya suda berupdate!
    sila sambung berkawan ngan sis ye!
    nak scroll tgk pe cer lepas kamu kawin!
    eh gambar kawin dah ada blom?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hai kak! hehehehe sorry ye tunggu lama.. tq sgt tak unfollow ekekek.. nanti saya visit akak ok! :DDD

      gambar kawen dah ada tapi byk sgt mls betul nak go thru ekekee

      Delete
  6. hi...nak join.
    http://fizah-sukhri.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. hi fizah! meh meh join. kita follow awakkkk :DDD

      Delete
  7. As salam kawan baru. Tengan nak menambah kenalan di alam maya juga ni ☺☺

    My link.

    http://sharingiscaring-fiza.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam fiza! bule bule.. kita follow awak yeee :DD

      Delete
  8. hi zila, thanks for following me, i've followed u back.
    ok nak gi start baca entries kat sini :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi Dieya! Your welcome.. keep on blogging ya!

      Delete
  9. hah.. zila jgn buang link http://petakbunga-diari.blogspot.com/ tau..

    ReplyDelete
    Replies
    1. takkkkkkkkkk.. sentiasa ada ni hehehe.. lebiuuu muah muah!

      Delete
  10. hai :)
    nk join gak ok x?
    http://comfortcloset.blogspot.com/

    ReplyDelete
  11. hai2..nk join
    http://comfortcloset.blogspot.com/

    ReplyDelete
  12. nak join... http://sharzandcatz.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. awka kan mmg follower kita sharz ekekeke

      Delete
  13. Rindu la kat you zila..lama tak jenguk blog dan berblog..tup tap tup tap anak you dah 5 bulan..anyway congratz..i kena rajin jugak la berblog..hahaha..anak i dah 3 bulan..kena curi2 masa..

    ReplyDelete
  14. rindu la kat you zila..lama tak jenguk blog dan berblog..tup tap tup tap..anak you dah 5 bulan..i lama tak update blog http://kurniact.blogspot.com/ ..anak dah 3 bulan, kena curi2 masa la..

    anyway congratz dah jadi ibu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nisaaaaaa congrats jugak kat u! wahhh dah 3 bulan ye hehe.. tepek gambar baby cepat. nak tengok!!! kita still follow awak tauuu

      Delete
  15. tu la mcm dh lama x nampak pastu ecah pon sama asyik on off blog, tukar template la ape la, abis berterabur semua bloglist!hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe biasa laa tu.. kita time preggy langsung tak update blog. malas betul!

      Delete
  16. Replies
    1. Hello Nieda.. salam kenal! :D

      Delete
  17. salam.
    hey, jemput datang ke blog ye. same2 kite support blog masing.
    thanks :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam... nice articles.. hehe tima kaseh :)

      Delete
  18. hai jemput jengah blog saya...

    ReplyDelete
  19. Salam ukhuwah Zila,

    Akak dah folllow #225 jemputlah ke blog kecik akak ye :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam kak.. tq ye follow.. kita follow akak balik :D

      Delete
  20. Salam kenal. Moh kita exchange blog.. Blog ini kepunyaan suami isteri. Kami kongsi satu blog.. Insyallah, kita blogwalking antara satu sama llain. Biar meriah sikit.

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah follow! suka bacaa entry travel awak :)

      Delete
  21. Salam..telah follow anda..follower 226. Thanks.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam.. tq. dah follow anda juga! :D

      Delete
  22. salam kenal..
    http://jnjikita.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam kenal mar.. dah follow :)

      Delete
  23. Salam sis. i'm ur silent readers previously. tp tetibe rase xnk jd silent reader jap..hehe

    http://lifejourney-88.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe hai awak.. kita pun dah follow awak! :D

      Delete
  24. Tengah cari kawan jugak. Nak besarkan empayar
    www.kisahkatakpink.my

    ReplyDelete
  25. Hi Salam kenal..

    http://littlefeascake.blogspot.com/

    ReplyDelete
  26. love travel too..
    salam ukhwah...
    http://farainaab.blogspot.com/

    ReplyDelete
  27. salam kenal

    http://amal-salleh.blogspot.com/

    :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam kenal.. dah follow awak :)

      Delete
  28. salam ukhwah zila. jemput singgah my blog dan sudi2 follow ye :) #240

    http://blurplediary.blogspot.dk/2014/07/in-out-salam-perantauan-2014-drp-kami.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam awak.. dah follow dah hhehehe.. tengs tau follow saya :)

      Delete
  29. Salam ...

    Sambil browsing , suka jugak tengok dan baca blog blog ... terserempa your blog.

    Salam perkenalan dari

    http://ghazaaz.blogspot.ca

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam bang.. dah follow.. nanti datang selalu tau :)

      Delete
  30. Zila...jgn lup cik mah tau..hehe..eh tetiba tgok list blog sebelah dah ada...tq zila..

    ReplyDelete
    Replies
    1. heheheh cik mah mmg geng b2b dari duluuuu lagi :DDDD

      Delete
  31. Acik lapor diri..Selamat berkenalan.

    http://acikwatie.blogspot.com/

    ReplyDelete
  32. salam ukhwah,,,zila..http://asyusuflife.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Profile Not Available
      Salam ukhuwah as. dah follow! :D

      Delete
  33. Meh la follow kita tukar-tukar link. lei kongsi idea mak-mak kan..hehe..

    happywaytales: all about me

    ReplyDelete
  34. hai zila.. kite pn bru senmgu ni nk aktif blog blk..jemput singgah ye ;)

    http://iambintanghati.blogspot.com

    ReplyDelete
  35. Salam & selamat berkenalan. hehe :)

    ReplyDelete
  36. Beb.. dah folo aku lum? hehe~

    www.mrsfaez.blogspot.com

    ReplyDelete
  37. hai http://www.kisahtatie.com/

    ReplyDelete
  38. assalam zila,
    salam perkenalan..
    timing elok ler pulop he3..
    jemputla singgah blog amatur iols yer :)

    ReplyDelete
  39. Join jugak cikjelita899.blogspot.com

    ReplyDelete
  40. Assalam zila,
    eran dok nengok entry by month kat sebelah..
    tetiba ada disember
    eh3 iols ni di bulan berapa sekarang??blurr kejap iols he3
    salam perkenalan yer :)

    ReplyDelete
  41. Salam perkenalan

    http://bittersweetofherlife.blogspot.com

    ReplyDelete
  42. meh la singgah
    http://jnjikita.blogspot.com/

    ReplyDelete

Jum cerita ceriti topik ini :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...