The Entourage

Friday, 5 December 2014

Facetime

Kan aku selalu guna facetime untuk monitor dak gedik masa titun kan? As usual, aku akan guna fon aku untuk call ipad then tinggalkan either one kat dalam bilik dengan dak gedik, then aku bawak satu device turun untuk monitor dia sambil aku buat keja.

Biasanya dak gedik kalau bangun tido tapi tade orang keliling, memang dia nangis. Manja bebeno. Tapi ada satu hari ni dia terjaga, dia terus tersengih kat aku dalam ipad haha. Aku tak pasan pun mula-mula. Tiba-tiba dengar suara dia panggil aku. Laaaa dah bangun siap good mood tegur-tegur orang. Just like when somebody is accompanying him on the bed. Mungkin dia rasa bila nampak aku dia tak sorang-sorang kat dalam bilik.


3 comments:

  1. liyana pon kalo bangun tidur ibu dea xde memang nangis lah.. walau abinya kt sblh mesti cari ibu dea.. hihi

    ReplyDelete
  2. alahaiii cute nye emyr....
    xsabar tgu darwisy bangun xnangis2 dah....

    ReplyDelete

Jum cerita ceriti topik ini :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...