The Entourage

Thursday, 6 December 2012

Fabric Handbouquet: Order From Amira

22 DAYS UNTIL THE WEDDING!



Yeayy.. handbouquet untuk Kak Amira dah siap! Alhamdulillah.. dalam rushing-rushing aku nak menyiapkan preparation kawen aku sendiri, ada lagi terselit order dari orang. Hehe.. tq Kak Amira for your trust. Handbouquet ni sebenarnya dah dihantar ke tuan barunya malam tadi. Hari ni baru sempat nak upload hehe.

Kak Amira nak guna hand bouquet ni untuk hari tunangnya minggu depan. Dia nak sebijik macam hand bouquet masa tunang aku, cuma warna dan size je yang bertukar. Dia nak size L dan theme kalernya adalah pink and purple. Your wish is my command, kak! :)

Sape-sape yang berkenan nak order hand bouquet, as for now order dah tutup ye. Akan dibuka semula bulan January nanti. Any enquiries just email gina1983@yahoo.com or simply sms/call 0129198861.

See ya, lovelies! :D

12 comments:

  1. sempat lg dia buat utk org...
    wonderwomen sungguh

    ReplyDelete
    Replies
    1. ekekekek dah takde dah di. ni last! pasni tak sempat dah kalau ada sesape nak order lagi :P

      Delete
  2. cantiknyee..suke sebab warna purple :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ehehehe linda suka purple ye? :)

      Delete
  3. cantek & kreatif...lain dr yg lain kann...=)

    ReplyDelete
  4. cantik La Zila! kagom!!! =)

    ReplyDelete
  5. seronok tau melalui detik ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe sangat.. nanti lepas habis suma ni mesti rindu saat2 ni :)

      Delete

Jum cerita ceriti topik ini :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...