The Entourage

Tuesday, 18 December 2012

Reception Update: Durukan Dah Sampai!


10 DAYS UNTIL THE WEDDING! WOOHOOO!

Thanks kepada kawan-kawan yang comment bagi idea kat mana aku bule contact untuk buat henna time wedding nanti. Tak sempat lagi nak reply cakap thank you. Kat sini aku nak cakap,

A BIGGGGG THANKSSS TO YOU GUYSSSS! REALLY APPPECIATE YOUR HELPPP!



Okay, dah sampai. Dah bule masuk dalam bakul untuk diberi kepada kanak-kanak di majlis aku nanti. :)


Satu balang ada 56 pcs. Dua balang, you do the math. Kat tengah-tengah lollipop ni adalah chewing gum. Weeee! Nak? Meh datang wedding aku :D

Baca kat sini cane aku beli benda manis ini :)

10 comments:

  1. ok.. nnti nak amek mcm2...
    hua3

    ReplyDelete
    Replies
    1. ekekekeke amik tak ni aritu? :)

      Delete
    2. byk giler amek...
      siap bungkus2 dlm tisu masuk beg terus... hahahaha
      *buruk perangai*

      Delete
  2. Huyooo...specialnyel...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eheee.. diluar gula, di dalam gummy :p

      Delete

Jum cerita ceriti topik ini :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...