The Entourage

Tuesday, 23 October 2012

Wedding Update: Groupon Lagi

Ada sape-sape tak dapat voucher RM10 kat Groupon hari tu?

Surprisingly, aku dapat sampai dua kali. Apa kes? Hari tu dah dapat sekali dah, terus aku beli slimming package. Ni tiba-tiba check email dapat lagi! Saje je nih. Huh. 

Ingatkan nak pass je. Tapi bila tengok-tengok deals yang kesekian kalinya dihantar untuk memenuhkan inbox aku nih, ada pulak yang rasa berkenan dihati.


Untuk yang ni aku tak kira membazir pun sebab lollipop ni aku beli untuk doorgift budak-budak time reception aku nanti. :p Kalau dikira-kira jadik bape je sebatang tu. Murah laa kalau nak dicompare dengan harga Chupa Chup. Harga Chupa Chup. Aku beli 2 tub. So altogether ada 112 batang.

Tak sure lagi aku nak bagi lollipop ni time nikah or reception. Still tengah pikir-pikir lagi.. Hmm..

15 comments:

  1. haa~ saya baru dapat sekali je.... mane aci dpt dua kali.... hehehe
    eh, xperasan pun voucher ni.... nak lah jugak... hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. ekekek tuh laa.. tak paham napw groupon hantar sampai dua :P

      Delete
  2. Tak dapat pun yang sepuluh hengget tuuuu......

    ReplyDelete
    Replies
    1. ala yekeee.. haih.. ingat suma orang dapat.. kita siap dapat sampai dua kali pulak :-S

      Delete
  3. lollipop yang jenama big top sedappp.. haha tetiba gtau jenama yang sedap pulak kan.. i vote for reception.. hehehe, nak satu.. :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. ekekeke bule2 datang laaa! :DDD

      Delete
  4. wahhhhhhhh... nak satu...huhuhu....

    dah dekat sgt kan??? buat kt mn ya zila?? teringinnya nk pg...=)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tinggal lagi 2 bulan je pinky.. dupdapdudapppp!

      kita buat kat kl. kat atas tu ada invitation. cuma tak make it official je lagi. ingat 1st nov baru nak post entry pasal invitation. tapi kalau nak isi address skang pun bule, tak kisah :P kalau pinky nak kad, isi laa form tu k :D

      Delete
  5. itu rezeki namanye... :) huhu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ekekeke kan kan alhamdulillahh :)

      Delete
  6. salam aidiladha beb :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks beb.. salam aidiliadha jugak to u and hubby :)

      Delete
  7. best nih...ade lg ke x ek..mcm nak la pulak..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hmmm tak sure pulak. try tengok. hari tu lama jugak dah ada kat groupon. skang ni tatau laa

      Delete
  8. berapa sebalang chupa chup u beli?xsempat nk survey kat luar...
    darihatibella.blogspot.com

    ReplyDelete

Jum cerita ceriti topik ini :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...