The Entourage

Friday, 19 October 2012

Craft: Manicure


Tengah mencari pelukis henna tercantik untuk nikah when I stumbled upon this. So adorable!



Kalau buat kuku gini untuk nikah rasanya majlis kena cancel immediately tak? -__-

14 comments:

  1. Hahahaha....rasenyer mmg kn cancel...terkejut bakal suami...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha kan kaaan adeh... peant je buat segala diy2 ni skali kena cancel. isk isk.. nauzubillah :p

      Delete
  2. Lagi2 part nk sarong cincin... Matikkkkkkk...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahahahaha kena kerat kot jari jemariku ini! :p

      Delete
  3. huahua.. rasanya u'll be the first malay bride la buat camni.. hihihi.. =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahha takut kena reject dengan tok kadi je :p

      Delete
  4. ade kat instagram tema halloween :P comey sgt!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe kaaan. comellll. rasa nak buat je ahaha

      Delete
  5. confirm cancel..hehehehe..

    ReplyDelete
  6. ya hampun..cik zila uit...
    mang confirm cancel...
    sile berlakon sopan ok..hehehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ekekekek kan kan. memang takyah tanya dah. memang confirm ler cancel. toksah berangan laaa

      Delete
  7. cuba buat cam ni time kawin nanti wkakakakakakkakakakakaka

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahahahahha confirm ler cancel nak amik jadi menantu :P

      Delete

Jum cerita ceriti topik ini :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...