The Entourage

Thursday, 11 October 2012

Solemnization Update: Fabric Hand Bouquet

Esok exam. Kena baca buku malam ni. So just a really quick update.

My Nikah's Hand Bouquet

Abaikan tangan climber yang buruk itu.

My prolonged project. Started making the flowers since right after engagement. Masa aku bertunang dulu aku buat fabric hand bouquet jugak. Tapi guna poodle flowers. This time aku buat bunga lain pulak. Apa entah nama dia aku tak ingat.

Laa ni baru siap sebab aku jenis yang buat semua sekali harung. Bila buhsan buat bunga telur, buat pulak tasbih. Bila buhsan buat tasbih, buat pulak hand bouquet. Bila buhsan buat hand bouquet, buat pulak rozette. Okay cukup. You get the picture. :p

If ada sape-sape yang minat fabric hand bouquet, email kat sini ye untuk price. gina1983@yahoo.com :D

24 comments:

  1. gigih+rajin.. berbaloi sebab nanti kenangan tu lg manis sebab hasil kerja tangan kita sendiri kan.. saya ni je malas tak abeh2.. hehehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ekeke.. sama laa shizan.. saya pun malas jugak ni.. tapi takleh layan sangat malas ni. ekekeekeke

      Delete
  2. cantik!!! the best!!! =D

    ReplyDelete
  3. selamat ber exam..:) gudluck eh..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks Dhia! Exam dah habis dah pun. Alhamdulillah kita pass. weee! :D

      Delete
  4. xtambah reben2 ke Zila?? hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hmm kitap lan nak jahit beading sket kat daun2 dia tu. tapi ribbon pun good idea juga kan hehehe.. thanks diyana :)

      Delete
  5. cantik....

    ada exam apa??

    ReplyDelete
    Replies
    1. ada exam basic airframe course. dah abis dah. alhamdulillah dah pass. weee! thanks pinky :D

      Delete
  6. comeinye handbouquet dia...warna pun cntik :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ekeke tima kaseh linda :) theme nikah kita memang kaler peach and hijau :)

      Delete
  7. cantiknya..buat sendiri puas hati skit kan? sy akad nikah dulu, x terlintas lgsg pasal bunga tgn nih sbb dk sibuk dgn benda laen..>..<

    ReplyDelete
    Replies
    1. ehehhe thanks emma. a'a bila buat suma benda sendiri mmg sangat2 puas hati walaupun tak seberapa kan. tapi kalau nak buat semua sendiri mmg kena start awal2 laa kan :)

      Delete
  8. ala jelesnye tengok HB zila!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. alaa tamo laa jeles2 cik susu.. ehhe sempat lagi ni nak buat. buat laa satu utk majlis awak :D

      Delete
  9. Replies
    1. thank u. cepat2 bagi comment kat my prewedding shoot pulak. nak dengar comment u selaku seoranh photographer ekekek

      Delete
  10. canteknye beb flower-fabric-bouquet ko tu.. hehehe mmg semat! untong ene! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. ekekeke thanks mijaaa.. ko try laa buat. buat jambnagan bunga dirumah ahaha

      Delete
  11. beb... klo aku wat nt xtau ler jadik bunge ke.. or jadik segumpal kain yg dijahit je kot... hehehhehe.. aku xkreatif oke! tangan bangku org kata.. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahahahaha bulenya laa.. nak dgn tak nak je. aku dulu tangan kayu juga. kerja nya asik dok tgk tutorial kat youtube ekekek

      Delete
  12. cantik gila ok! sis suka gila......

    ReplyDelete

Jum cerita ceriti topik ini :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...