The Entourage

Wednesday, 31 October 2012

Order From Awin: Crystals For Tasbih Delivered!

Baru je hantar kristal kat Awin. Sekali lagi terlupa sangat nak snap gambar kristal Awin tu. Haish. 

Sebenarnya plannya mau berjumpa pada tarikh 10.11.12 nanti. Tapi almaklum laa.. date tu cantik beno. Banyak wedding masa date tu. So aku takut tak sempat je. And the most important event that day is my best friend's wedidng. Azila is finally getting married! Ohh I'm just so excited for you, girl! Tak sabar nak tengok ko menikah weh. Kebetulan Azila dengan aku ni boleh pulak kawen tahun yang sama. Dah laa tunang dekat-dekat, kawen pun nak dekat-dekat jugak ahaha. Selang sebulan je. Seronok sangat cite-cite kawen tiap-tiap malam dengan dia, kuar cari barang-barang hantaran dengan dia, hantar-hantar kad dengan dia. Kadang-kadang stress/pressure dengan vendor pun dengna dia gak ekeke. Miss surely miss this moment bebeh..

So since aku takde that date, Awin pun datang laa opis aku hari ni nak amik kristal dia. Banyak jugak dia order dengan aku this time. Nak tambah untuk nikah katanya. Alang-alang dia cuti, on the way nak ke Nilai bershopping tu dia singgah ler opis aku di celah-celah ladang kelapa sawit ni. Dia datang opkos ler dengan tunangnya. 

Sambil-sambil tu, dia pass aku gift bag warna pink. Berat. Apa laa agaknya. Sekali bukak-bukak, rupanya mini cupcakes! Ohsocumil! Not to forget, sodaap!!!

TQ Awin! :DDD

Ni gambar selepas ribut taufan di meja aku. Ni je yang tinggal. Tak sempat nak tangkap gambar sebelum. Sebenarnya penuh tupperware tu Awin bagi. Tapi letak je atas meja aku, selesai semuanya. Semua cakap sedap, Awin. Tengkiu sangat-sangat tau :D Awin ni asal jumpa je mesti ada je benda dia nak bagi tawww :p

10 comments:

  1. shedaaappnya.. tgk pun dah nmpak sedap

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang sedap pun! moist sangat! siap ada yang nak order ekeke :P

      Delete
  2. wah, best3..jenjalan cari barang sesama..hehe

    ReplyDelete
  3. semangat kul 5.30 pagi dh bangun nk siapkan muffin ni...x sempat nak snap pic kita berdua time2 gerimis ritu ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan kan.. haih.. sebab hujan.. kalau tak bule tepek gambar kita berdua kat blog. thanks awin. suka sangat muffin ni. nanti nak resipi bule? ahakssss

      Delete

Jum cerita ceriti topik ini :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...