The Entourage

Thursday, 1 November 2012

Solemnization Update: Veil Nikah

Teaser! :p

Patch lace on Demonte Fabric

Finally! Siap jugak veil nikah aku. Alhamdulillahh.. Dah habis jahit suma dah. Tapi yang dalam gambar ni bukan yang dah siap tau. Veil yang sebenarnya siap ada manik-manik silver dan pearls in between flowers. Pearls semestinya laa kena ada kan. Yang ni just aku baru potong and tampal batu permata on each patch lace. Jahit pun tak lagi tu. Baru pin-pin je atas kain Demonte tu. Kata pun teaser. :p

Aku paling suka tang batu permata tu. Kaler dia macam putih, tapi bila letak kat atas kain, it captures the colour of the fabric. Jadik berkilau-kilau dia. Aku tengok batu tu pun banyak lagi stok kat kedai, aku belasah je letak banyak-banyak. Mama pun diam je. Okay laa tu. Ahahahaha.

Nanti lepas kawen laa aku upload review pasal veil aku bule? Eekeke..

So, kalau ada sape-sape nak buat patch lace for baju or veil or any other thing, do contact me ya. But just to infrom, order sampai December dah tutup. Dah tak cukup tangan nak buat order orang. Sorry sangat kepada yang sms/email. January nanti aku bukak semula okay :D Just place your order at gina1983@yahoo.com or sms/call at 0129198861. See ya!

24 comments:

  1. laa.. br tau zila mmg amik order.. nnti bila2 i nak order ada diskaun tak?? ekekeke.. :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ekeke.. tak iklan sgt pun sebab takut tak terbuat. tahun ni kan busy dgn wedding sendiri :P tahun depan baru bukak order balik. ni pun dah banyak tolak ni haih. ha boleh2, nanti pape contact k. discount murah2! :P

      Delete
  2. Btul2...cik mah pun ade juMpe batu yg kilau2 cntik tu....cntik warna veil...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tuh laa.. suka sangat batu berkilau ni. memang menaikkan seri betul ehehe

      Delete
  3. cantikk..mesti gojes nnti. Tak sabar nk tgok veil yang da siap ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ekekeke.. nanti kita upload lagi k. gambar byk dlm kamera. tapi tak sempat2 nak tepek kat blog haih

      Delete
  4. ya allah santek yer ...
    plus warna yer sngt sntek..xpenah lg org pakai..sweet2

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ehehehe tenkiu suriaa.. ni kaler peach laa awak. mintak2 laa sesuai dgn kaler kulit kita.. :p

      Delete
  5. mesti cantik zila nanti....tak sabar jgk nk tggu majlis nanti...=)

    ReplyDelete
    Replies
    1. eheheh Amin.. mintak2 semuanya berjalan lancar. pinky datang taau :P

      Delete
  6. Cepat tunjuk yang dah siap punya. Tak sabar ni... HIHI.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ekeekek sabar ye.. gambar pun tak snap lagi ni.. busy bebenor :P

      Delete
  7. cayalah.. dah siap da veil dea.. ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah. dah bule cross from the list heeee

      Delete
  8. tak sabar nak tengok! mesti cun ni ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ekekeke nanti kita reveal ye. skang ni gambar pun tak sempat nak snap uwaa busynyaaa

      Delete
  9. serius?nape sy xtau awk buat veil ni..sudah terlambat la kita..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Huhuu sorry oya.. kita memang tak cite sangat kat blog for now. sebab as for now, kita sangat busy ler dgn wedding prep. tu yang tak iklan sgt.. ni pun dah banyak jugak yang kita tolak ni. haih.. kesian mereka :(

      Delete
  10. Cantik!!! suka warna ur veil. tak sabar nak tengok hasilnya. mesti gojes sgt2! good luck tau!

    ReplyDelete
    Replies
    1. ekekeke tima kaseh imah.. warna dia peach. ni tgh dalam process nak jahit pearls pulak on top

      Delete
  11. Replies
    1. a'a tapi dah tutup sampai dec. lepas dec kita bukak balik. mai2 hantar baju kaweng :p

      Delete

Jum cerita ceriti topik ini :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...