The Entourage

Monday, 26 November 2012

Dealmates: Slim Patch

Another 32 days to go!

...and another necessary action taken before the wedding day.

Yep.. it is a necessary action.

People might think I'm paranoid buying those slimming programs/treatments and stuff. But I know exactly what I want and how it's going to be. I'm doing everything that might help me lose weight before the big day. Plus it's cheap! RM40 a box. Thanks Dealmates! :p


Hope this works. Huwarghhh.

16 comments:

  1. chaiyok2! sempat lagi nak slim ni. hehe...tak sabar nk tengok majlis awak nnti =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. heheheh tuh laaa sebulan je tinggal lagi ni. kena diet betul2 ni! datang tau majlis kita nanti! :D

      Delete
  2. eh...biar betul nak kurus lg....bkn dh kurus ker??

    ReplyDelete
    Replies
    1. ekeekke. nak kurus skeeeeet lagi :P

      Delete
  3. dh cukup kurus la tu...x yah nk kurus lagi ;)

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. ehehehe tak pakai lagi laa dhira :p dec ni baru nak start pakai :p

      Delete
  5. ziLa! da kurus kan..

    ni beLI sbb nk kurus ker addict shopping onL9??hehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. ekekekekekek maybe both hahahahaha :PPPP

      Delete
  6. laa, awat nk kurangkan berat badan pulak..akak kan da slim..hehe btw, kalo slim patch nih menjadi, bgtau sy tau..nk kasi encik suami..hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. haih.. sbnrnya nak trim kan sket2 mana yang patut :p
      okayy, kalau menjadi, ktia cakap k :D

      Delete
  7. ecah dulu pon sama..buat ape yg awk rasa nak yg penting rasa happy n yakin masa hari besar tu nnt...asalkan kita mampu, no big deal..chayookkk!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan kan! Janji sesuai dengan kemampuan kita, should be fine. jangan sampai menyusahkan orang sudah laa kan :)

      Delete
  8. let me know if it works! hehe. good luck!

    ReplyDelete
    Replies
    1. okeyh will do! Tak start lagi ni. Nak tunggu 1st December baru start :)

      Delete

Jum cerita ceriti topik ini :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...