The Entourage

Friday, 23 November 2012

The Wedding Night



We'll be spending our wedding night in the middle of hustle and bustle of KL. Abah sponsor anak dan bakal menantu dia to stay at a one-room suite at the Fahrenheit Suites! Weee... thanks, abah! Love you to the end of time! Well, actually Fahrenheit Suites is under Berjaya Vacation Club and Abah is a member. So dia sponsor ler 3 hari duduk kat sana lepas reception day. Untuk rest and relax, katanya ekeke.


We'll be checking in on the 29th of Dec right after nikah but we won't be staying in for the night. Check in and amik kunci je. Mana boleh. Kena tunggu lepas reception. Ekeke. Most probably me and my girls will be staying there for the night. Senang sket dah berkumpul in one place. Nak brief apa-apa yang patut di buat untuk hari reception esoknya. Pagi esoknya barulah ene datang and bersiap kat situ. Aku pun mekap kat situ jugak. Cantik sket gambar nanti ekeke. Over betul. Whatever it is, I do hope everything goes out as planned. Amin.



Sebenarnya family aku selalu datang saje-saje duduk kat sini on weekends. Just a short getaway orang kata. To rest and unwind. Sebab kat sini facilities dia sangatlah complete. Gym. Sauna. Steam Room. Swimming pool. Squash court. Siap ada convenience store lagi. But buat apa nak pergi convenience store tu. Just turun je lift, and you'll find yourself in the middle of Fahrenheit 88. Jalan sket lagi, you'll reach Star Hill. Jalan skeeet lagi, dah jumpa Pavilion. Heeee.



But the moment yang paling aku tak sabar nak tunggu is.. we get to celebrate 2013 new year's eve as husband and wife in the most happening spot in KL! :) Dah lama tak bersesak-sesak kat Bukit Bintang celebrate new year. 2013 boleh merasa bersesak semula, tapi dengan my beloved hubster. Tak dosa kan.. tak dosa! :p

Seronok jugak kawen betul-betul hujung tahun ni :p



Should Try One Of These Middle Eastern Restaurants

Bestnyaa Nak Ngopi-ngopi Dengan Suami Tercinta :p

And Breakfast As Well!

Tak Pernah Try Lagi. Bulan Depan Bule Try! :D

Dah berangan-angan ni. Tak sabar nak siapkan suma preps!

24 comments:

  1. Replies
    1. ehehe thanks suria. kita nak cepat habis je skang ni. tak larat nak prepare2 dah hehe

      Delete
  2. Bestnyer....ade sponsor tu...t enjoy puas2 k....

    ReplyDelete
    Replies
    1. ekeke alhamdulillah.. tima kaseh cik mah :D

      Delete
  3. bestnya...untung Zila erk...mimpi la akak nak duk tempat2 mcm ni..hahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe ala kak.. kat kl je pun. tak jauh mana hehe. nanti akak bawak laa anak2 and family akak dok sini. besar apartmentnya. yang 3 bilik pun ada :D

      Delete
  4. wahhhhh..serious best sgt3...new year kat situ lagi la best..ehh, dh xdosa dh tau..dh halal..wakakakkaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. ekekekeke dah lama sangat ni tak celebrate new year, sekali 2013 terus dapat celebrate dgn husband. ekekek tak dosa kan kan :P

      Delete
  5. Wow bestnye... Celebrate as husbnd and wife lg best kan.. nikire terso honeymoon la ni..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ekekek tuh laa.. kawen2 je terus bule celebrate new year with husband :p

      Delete
  6. wah....bestnya dapat sponsor mcm ni.....so jelesssss....=)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ekeke alhamdulillah. tamo ler jeles pinky. nanti 30th mlm tu datang laa kl, kita lepak2 ngopi sama2 di kl ye :D

      Delete
  7. Dah2 cukup!Jeles ni..=P

    ReplyDelete
    Replies
    1. ekekeke tamo laa jeles feeona. kl je pun :p

      Delete
  8. bestnyaaaa zila..untung awk..saya just jln2 area tu ambil angin je xberpeluang nk stay mana2 hotel situ huhu..tp sy pernah plan nk stay dekat hotel area BB walaupun mcm pelik je org KL honeymoon dekat KL..haha..best apa mlm2 kat situ.. dan bestnya awk celebrate new year dekat situ!! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ekekek tuh laa.. mcm pelik kan, dok kat kl, honeymoon kat kl. tapi belasah je laa. janji ada tempat melepak sebelum gi hong kong :P

      Delete
  9. best2....rileks n cool...smbil soping2 ahhahah

    ReplyDelete
    Replies
    1. ekekeke tuh laa relax2 kejap, mandi2 terus turun shopping2! yeayyy!

      Delete
  10. Be happy u! Sronok gile dpt sponser!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks beb! hahaha.. alhamdulillah my dad tetiba rajin nak sponsor :p

      Delete
  11. hehehe.comeL giLE Zila.. Best kan berangan =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. eheheheh best gila berangan. hari nak pergi nya lambat lagi. so berangan laa dulu ;))

      Delete
  12. Replies
    1. ekekekek alhamdulillah! time abang kita kawen dulu lagi ler.. suma pulau yang ada Berjaya hotel dia round time honeymoon :P

      Delete

Jum cerita ceriti topik ini :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...