The Entourage

Tuesday, 20 November 2012

Solemnization Update: Wedding Shoes Bedazzled!


Jatuh Cinta Dengan Kasut Sendiri. *Sila Muntah*

Tak cukup lagi dengan lace, nak jugak tambah batu-batu permata. Aku kan over. Ekeke. Tapi aku tampal sket-sket je. Saje je.. banyak batu permata extra ada kat umah ni. Lebihan aku tampal kat veil nikah aku hari tu ler. Alang-alang, tepek je kat kasut. Baru laa wedding shoes. :p 

The original plan was to sew in beads and pearls (aku kan pearls princess). Tapi aku rasa masa tak bape nak mengizinkan aku nak buat benda-benda ad hoc yang mengambil masa cani. Aku suka je dah kasut aku tu. Just saje nak bedazzle kan sket. Batu permata kejap je nak menampalnya, tak macam jahit beads and pearls. Penat woo.

Okeh, entry pendek je this time. Order dah tutup until December, January baru aku bukak balik ye. So sape-sape yang minat nak makeover kasut or veil or baju or apa-apa je, macam biasa laa ye, email kat sini: gina1983@yahoo.com or sms/call 0129198861. Bye! :D

36 comments:

  1. Owhhh.... Jatuh cinta kat kasut Zila. Cantik gilaaaaaaaaa............ *nak pitam ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ekekeke jangan pitam! nanti berat cik abang nak angkat :P tq nana :)

      Delete
    2. HAHA. serious suka dengan kasut Zila. Beli kat mana ek? Ceaaaaa... Nak menyebok pulak.

      Delete
    3. hahaha beli kat Aldo nana. Aritu last tengok ada lagi. baik cepat pegi cari. takut nanti size habis. hehe

      Delete
  2. tu dia.....santek....=)

    ReplyDelete
  3. cantek2!!!! bLing2 atas bawah La nih ek??

    ngeee =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ekekkekke yup yup.. atas bawah tengah kiri kanan. hamekk haaha

      Delete
  4. yeah....cntiknyer.....suka......blink...blink...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ekekeke gatai kan nak tambah mcm2 :p

      Delete
  5. the simpler the better....cun dah tu dik oiiiii!
    mini fondant tu RM20 seketul, murah sket sebab kawan sis yang buat, dlm dia moist choc ye!

    ReplyDelete
    Replies
    1. ekekeke okok dah tak tambah apa2 dah. kasut dah hantar gi umah mak mertua dah pun. so takleh nak buat apa2 :P

      oh murah juga. kalau orang lain bule dapat harga sama ke? :P

      Delete
  6. eehhh, kasut awak nie ade kat umah..agak2 kalau kite pakai awak marah x?..okayh, xyah jawab dh tau...wahahahahhaha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. aaaaaaa hahahahaha tidaaaaaak! kalau nak pakai, lepas i kawen yee. kekekekek

      Delete
  7. The kasut itself tu pun dah cantik. Lace lace gitu :)
    Sekali tambah batu batu wow!!! Santek!

    ReplyDelete
    Replies
    1. ekekeke tq ziema.. mmg a dream comes true betul kita jumpa kasut ni tau. sangat suka lace!

      Delete
  8. cantiknya kasut dia....berapa inci tu ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tengkiu awinnn. kasut ni 5 inci :P

      Delete
  9. wow..shining habislah nanti kasut pengantin..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe tima kaseh Emma. Mintak2 laa kita berseri2 di hari reception nanti. AMinnn :P

      Delete
  10. rajin nya zila
    rajinnya
    rajinnya
    rajinnyaaaaa

    jeles! hehe

    btw,cantek lah zila.simple and very meletopz tau kasut tu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak rajin sangat ni sebenarnya.. buat2 rajin saje ekeke. tamo laa jeles. jum kita buat sama2 nak? :DDD

      Tq Cik siti! :D

      Delete
  11. CANTIK!!! nak tiru boleh??nak beli kasut lace jugak...hahaha.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq Ayong! :D Nak tiru? bule saje. pergi cari kasut lace cepat. skang tgh season ni

      Delete
  12. tambah batu lbh cepat.. hehehe.. blink2 lah dea nnt.. cantik sgt ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. ekekkee cukup dah ni. lagipun takleh nak tambha lagi, kasut dah selamat berada di rumah bakal pengantin lelaki ekeke

      Delete
  13. cantiknya kasut...
    weet2 (^_^)

    ReplyDelete
  14. zila, lebih kurang design kasut kita la.. =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh eh.. yeke shizan?? cepat la upload gambar! :D

      Delete
  15. kelasss kasut u Zila..nice job!

    ReplyDelete

Jum cerita ceriti topik ini :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...