The Entourage

Tuesday, 2 October 2012

Solemnization Update: Aldo for Hantaran! :D

Another thing settled! Yeay! :D

My Lacey Aldo Shoes.. :)

Last weekend, sambil detink-detink dengan ene, aku dah nekad nak cari kasut hantaran. By hook or by crook. Kalau takde kasut lace, aku nak sambar je apa-apa kasut yang sesuai. Aku memang sangat-sangat teringin kasut lace. Sangat-sangat teringin. Takleh nak bayang cane teringin aku tu. Tapi selalu takde rezeki. Dua kali aku jumpa, tapi tak dapat nak beli. Sebab dah habis size. Sangat ralat. Sebab dia lace kan. Everybody is crazy about lace nowadays. Semua benda nak lace. Baju, kasut, kalau bule satu badan nak cover dengan lace. Aku pun sama :p

Finally, aku dapat jugak kasut lace aku. Sangat seronok! Terkinja-kinja aku depan ene tunjuk kasut tu. Yerr, aku tau memang buruk terkinja-kinja gitu. Tapi dah tak tahan. Sangat seronok tau sebab aku dah lama cari kasut lace untuk hantaran. Alhamdulillah, ene approve, aku terus sambar. Weee!

Dah laa lace, kasut ni kaler light brown pulak tu. Aku memang nak cari kasut light brown lace-lace sket sebab aku nak pakai terus untuk reception nanti. Baju aku kan french lace gittew ;))


Alhamdulillah, ada size aku. Mungkin jugak sebab baru sampai. Sebab last weekend aku masuk Aldo, takde pulak kasut ni. New arrival mungkin. Pheww.. selesai satu lagi barang hantaran. Tinggal barang terakhir adalah gelang nikah. Yang tu tunggu ene balik raya haji. Bf cepat laa balik. Rindu.

*Tengah pikir nak beli kasut untuk nikah ke tak. Memang aku nikah kat rumah. Tapi nak pergi photoshoot tepi tasik, kena laa ada kasut kan kan? Mari serbu Christy Ng! Weee! :DDDD

29 comments:

  1. Seriously super cool. Simple n vasss!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe thanks babe! i memang nak cari yang simple2 je. yang penting lace! ekeke

      Delete
  2. cantik sgt2 :) peep toe jgk mcm sy :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. ehhehe sebenarnya nak cari yang tutup habis. tapi takde laa pulak. dapat in pun jadi laa ;))

      Delete
  3. cantik nyeeeeeee!!!! nak jugaak cmni...aaaaa... *pengsan*

    ReplyDelete
    Replies
    1. orked, cepat2 gi serbu aldo! ada lagi tu! ada kaler hitam dgn light brown. weeeee

      Delete
  4. wow...tinggi nya... last week awin g cari kasut nikah, tapi misi gagal :( sebab sume kasut yg awin jumpa tinggi berinci2 ;). x confident nk pki tinggi2 tu...agk2 klu pki sandle je, ok x? hahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. ekekeke.. tinggi2 la baru sexy awin hahaha.. kena prektis selalu2 kat rumah so that pakai nanti tak rasa janggal :p

      hahaha sebenarnya ramai je yang pakai flat time kawen. taade sape nak marah pun. wedding kita, sukati laa nak pakai apa kan. ekekek

      Delete
    2. tu pun untung pki kasut, kalau selamber je x berkasut ats pelamin, pe cite pulak kan...hahahha

      Delete
  5. Wow. bestnya dapat kasut idaman. :)
    nana belum beli kasut hantaran lagi. Hold dulu. dah nak dekat date baru beli sebab nana ni cepat rambang mata. haha. kang jln2 jumpa yg lagi cantik menyesal pulak. hihi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha betul2. ktia dah tak sabar nak beli. jumpa je aritu terus grab sebab geram ekekke

      Delete
  6. bencii ALDO sebb selalu my size cpt abis =( nk try shoes dr Christy Ng la tok wedding =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama laa! my size pun! kasut yang cantik2 cepat je habis! ni memang kira rezeki laa ni. jum jum serbu christy ng. buat custom-made punya!

      Delete
  7. awesome giler your shoe! I love it so much! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks Neena! I love it more!!! ekekekek btw, u look sooo pretty lah with tudung :D

      Delete
  8. Zila, seronoknya dah jumpat kasut. Saya masih lagi pusing pusing cari kasut. Tak jumpa jugak yang sangat berkenan di hati. Kasut aldo ni memang cool. Saya pun suka nak cari kasut lace. Nanti bolehla survey...

    ReplyDelete
    Replies
    1. heheh alhamdulillah dah jumpa kasut yang saya nak. berbulan jugak tau nak cari kasut lace cani. last2 jumpa jugak. alhamdulillah. zarith cepat2 gi serbu aldo k :p

      Delete
  9. panjang kaki u. mungkin sbb tu susah jumpe kot.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ekeke tuh laa.. kaki i sama size dgn tunang i bule tak haha

      Delete
  10. first look terus, wahhhh..seriously cantik!

    ReplyDelete
  11. Lace lace lace!!!! *kelip kelip mata*
    Cantik la Zila :) Sangattttttttttt

    ReplyDelete
    Replies
    1. ekekek kelip2 mata pulak haha. tengkiu ziema.. kasut ni pakai pun selesa taw :p

      Delete
  12. tanteknyew tasut cik zila nim!!! nyomel mcm tuan dier ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ekekeke tima kacehhh cik susu :p

      Delete
  13. i love ur shoes...ada lagi ke ek ni..nak jugaaaakkkk!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. oya, ada! my fren baru pegi last wiken! ada lagi. cepat2 gi beli! :DDD

      Delete

Jum cerita ceriti topik ini :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...