The Entourage

Monday, 29 October 2012

Reception Update: Door gift (Minijar!)

Dah lama dah sebenarnya dapat benda ni. Tapi sangatlah tiada masa untuk menghapdet. Berkejar suma benda skang ni. Look at my wedding ticker. Only two months left to our wedding! Scary marryyyyyy :-SSS

Finally, bekas untuk doorgift aku dah siap. Weee! Phewww.. akhirnya siap jugak. Aku order minijar aku ni kat Kak Mai from Lurvering. Masa ni tengah promosi minijar RM1. Harga termasuk minijar, sticker dan ribbon. Siap dah suma. Tinggal nak masukkan isi je. Murah, kan?

Blue & Yellow: Save The Date! :D

Ni laa ghopernyer minijar aku. Pada aku, dah cukup cantik dah. Aku memang sangat-sangat teringin nak bagi minijar (regardless what the content is) as doorgift masa wedding aku. Tengkiu bf kerana melayan karenah saya. Lebiu to bits :D

The Sticker

Senang deal dengan Kak Mai ni. Sepatutnya jumpa kat Masjid Serdang. Tapi aku tak sure jalan. So dia tukar jumpa kat Giant Kinrara. Alhamdulillah. Senang sangat urusan. Dia siap bagi aku extra sticker lagi. So kepada sape-sape yang tengah takde idea nak bagi apa untuk wedding korang, please consider this. Recommended ni. Murah tau. And right now, promosi RM1 tu ada balik untuk wedding 2013. Bagus betul Kak Mai nih. Cepat grab while stocks last!

Tengkiu Kak Mai :)

Saat ini rumah aku memang macam tongkang pecah. Penuh kotak-kotak bagai. Doorgiftnya lain. Barang-barang jahitannya lain. Bunga telurnya lain. Haihh.. tak sabar nak tunggu December. Kasi settle suma!

Rumah Dah Macam Gudang

Oh by the way, nanti aku reveal apa aku nak letak dalam minijar tu kat next entry yer! :D

22 comments:

  1. cantik zila.. murah pun murah.. tema biru kuning ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. tnegkou shizan.. :) yup yup tema biru kuning utk reception :P

      Delete
  2. cantik...murah la kalo rm1 je.memang jimat. Ni doorgift utk special doorgift ke zila?

    ReplyDelete
    Replies
    1. jimat kan. suka sangat! tak laa linda, ni utk semua orang. ktia order 800pcs. nanti lina datang tau! kita bagi satu :p

      Delete
  3. sangat cantik :)) rumah sy pun dh mcm gudang sejak raya sbb kotak2 jars dh park dekat rmh..huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tengkiu Cik Saila :) A'a.. memang ni laa dilemma b2b sekalian. rumah confirm penuh dgn barang kan

      Delete
  4. Bestnyer...tu lah. Seronok ade yg murah n senangkan..tinggal nk masukkan je...gud luck zila...

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul2. sangat puas hati dapat minijar RM1 ni. hehehe tengkiu cik mah :)

      Delete
  5. Zila, sweet sgt! Sis suka! Comel ok! Murah pun murah!

    ReplyDelete
    Replies
    1. ekekek tengkiu kak.. ni design yg sedia ada je. cepat dan senang. :)

      Delete
  6. tahu xpe...
    rumah mak saya tu pun dah penuh kotak2.... belum kira bilik saya lg.. adoyaii~
    cepat laa majlis, kasi habis semua barang.. ahakz!

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan kannn skang ni nak kemas rumah pun tade mood sebab barang banyak sangat!

      Delete
  7. nak order jugak! nak order jugak!

    hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. ekekeke cepat2 order! tengah murah ni! :DDD

      Delete
  8. Replies
    1. mesti awin. datang tau! :D

      Delete
    2. insyaallah..klu x de mslh, mmg nk dtg ;)

      Delete
  9. comeL jugak biru kuning..xsaba nk tgk kamu isik ape nnti

    sya ms engagement ri2 pon cm rmai suke jar nih.so utk wedding sya order siap2 kt k.mai and teros baya deposit.semangat x??pdhL weddign Lmbt Lagik.hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. ekekekek nantikaaan :p

      oh awak pun amik dgn kak mai? eehehe senang kan deal dgn kak mai. murah pulak tu. dah takyah nak pikir nak cari ribbon or sticker dah :P

      Delete
  10. wah...femes emes la kak mai ni.sana sini dok sebut nama dia..nk order jgk lah..sbb macam murah.sempat lagi nk fikir nih.promotion masih ada..hehe

    ReplyDelete

Jum cerita ceriti topik ini :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...