The Entourage

Monday, 17 December 2012

Help! :(

Ada sape-sape tak yang ada contact orang yang bule lukis inai/henna pengantin? Tamo laa mahal-mahal sangat. Dan yang bule datang ke rumah. Hari tu dah tanya Norish Keberg, tak paham sangat kenapa tiba-tiba dia tak nak layan msg aku. Kot ye dah penuh, bagitau je. Bukan aku nak marah pun. Bule laa aku start mencari-cari alternative lain. Sedih betul bila orang buat aku macam ni.

Kepada cik-cik bakal pengantin dan puan-puan yang telah menjadi pengantin.. sila tolooongggggg.. Lagi 11 hari je lagi ni :(

22 comments:

  1. alamak zila, tak dapat nak tolong.. baru je unfriend dengan orang yang wat bisnes mahendi tu.. sori.. tak try google?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dah google dah pung. tengs mr. google :P

      Delete
  2. https://www.facebook.com/awiencollections?fref=ts try ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks huda! lambatnya ckp thanks :p

      Delete
  3. lagi 11 ari? alamak, da dekat tu..sy nk tolong pon sy xde contact no. diorang..kalo da terdesak sgt, 2,3 ari before majlis akak p jela kat jalan tar tu..kan banyak yang pakaikan henna..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe malas nak gi jalan tar tu.. tu yg nak orang datang umah je. susah nanti nak berjalan2 kalau pegi jln tar utk pakai inai :p

      Delete
  4. Rani-016 9741940
    ni budak india yang buat lukis inai dekat Jln TAR..kalau buat kat Jln TAR dia charge rm5 sebelah tgn, rm10 sebelah kaki. dah tanya dia kalau dtg rmh harga lain ke..dia ckp ya..try la call n tanya harga :)

    ReplyDelete
  5. ce tnye

    1) http://noorcollectionz.blogspot.com/
    2) https://www.facebook.com/pages/Diena-Henna-Arts/266758496677631

    3)http://hennaratusehari.blogspot.com/

    4) http://nurkhalidaabdulhalim.blogspot.com/2011/04/wedding-henna.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. ni paling best. siap listkan utk kita. awak sgt lah baik hati maya!

      Delete
  6. kesiannya dik....x baik la buat org mcm tu kan...xper sabar..pasti ada tu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe tuh laa.. kadang2 orang bila dah ada nama ni, memang demand sket. sabar je la..

      Delete
  7. owh..sorry yang..serius xtaw..

    kLW jugak then gagah je LA menapak kt untie2 kt shopping maLL yg bukak booth henna tu. huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehehe tape. sudah berjaya jumpa orang buat henna yg dtg umah. :p

      Delete
  8. dear..dh dpt belum..akk de kawan..amrina..chantek gak henna dia lukis jap akk place blog dia..dia mmg dtg lukis kat rumah..
    http://hennaratusehari.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks akak! memang ni laa pilihan saya aritu :p thanks sangat! :DDD

      Delete
  9. alahai...ciannya...cik awin x leh tlg...sbb jauh ;).de try search google?

    ReplyDelete
    Replies
    1. heheh encik google mmg banyak membantu :)

      Delete
  10. Hi dear, cuba u check kt sini.. i jumpa blog ni pn dari bloggers gak..hope bole bantu u. http://hennaratusehari.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Done! memang ni laa yang buat henna i aritu ekeke

      Delete
  11. Baru perasan kamu kahwin di dewan
    HQ pejabat saya..
    hihihihihi
    snap le gmbo bebanyak during ur wedding event nnti
    *ur parents org JKR jg ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. oh kamu kerja jkr? ekekek.. tade laa, my uncle vp kat sana :)

      Delete

Jum cerita ceriti topik ini :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...