The Entourage

Monday, 3 December 2012

Wedding Update: Bamboo Charcoal Body Suit

25 DAYS UNTIL THE WEDDING!

I think I’m officially addicted to online shopping. Erghh.

Mintak-Mintak Laa Kurus Pasnih! Amin!


This bamboo charcoal body suit macam dah lama jugak terpampang-pampang di website-website discount coupons ni. Kat groupon ada, kat Mydeal ada, kat Milkadeal pun ada. Tapi the price varies. Ada yang RM28, and ada gak yang sampai RM45 per suit.

Bendanya sama je. Model sama, rupa baju tu pun sama. So of course ler aku amik yang murah kan. Ekeke. Saje je beli ni. Konon-konon nak bagi firm ler badan ni. Dulu aku active climbing, so badan memang akan firm dengan sendiri. Skang ni only Yoga and running. Running pun dah bape lama tak pergi. I blame it on the weather. Haish. Tinggal laa yoga je. Tu pun asik terlepas je class disebabkan kebusyan wedding preparation. Cane? K

Tak sabar nak tunggu barang sampai. Lepas tu nak pakai terus :p

17 comments:

  1. i rase u dah kurus la betul......

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhuhu.. kurus ada2 tempat je awak.. tang hips tu mmg tak kurus sangat :(

      Delete
  2. jangan lupa pakai korset masa pakai baju kawin.. wajib.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehehe baik lah! wajib utk nampak lebih langsing kan :D

      Delete
  3. u are totally addicted ok!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahahah okok i should stop! :D

      Delete
  4. wahh..yoga Lagik!! jeLEs nih.nak kurus jugak!! =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. jum jum kurus sama2! dah seminggu tak makan nasi ni!

      Delete
    2. ye ker??
      La..sya br ps mkn nasik nih (lunch td).xLeh join La..hoho

      esok Sya join.heheehhe

      Delete
    3. alaa takpe, sya lambat lagi. byk lagi time nak meng-kuruskan bodiehh :D

      Delete
    4. Arini Sya br start.hoyeahhh!!! hehehe

      Delete
  5. hi zila..ur wedding dkat mna..jemput laa kta..huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. hai awak! wedding kat dewan jkr kl. ehhh memang nak jemput pun.. awak isi form gambar kek yang kat atas tu bule? nanti kita pos kad eh :D

      Delete
  6. suka pakai ni..dulu pakai smpai koyak..
    pastu malas nk beli..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. wah dah ada 2 komen ni cakap best pakai ni. tak sabar pulak nak pakai :p

      Delete
  7. i have one :) best....sedap pakai and buat badan kita rasa elok terletak and rasa mcm bdn dipegang erat . (ayat takboleh blah!) tapi effect on slimming macam takk je...huhu.. based on myself lah, tp so far mmg suke pakai ni sebab material die meresap peluh

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh yeke? ehehhe hmm tuh laa.. sebenarnya time beli pun dah terpikir.. yeke ke benda nibule buat kurus. harga pun biasa2 je kan. tapi sebab nampak dari gambar mcm selesa je kalau pakai. belasah je terus beli :p

      Delete

Jum cerita ceriti topik ini :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...