The Entourage

Thursday, 20 December 2012

Pearls & Budak Sebok

8 DAYS UNTIL THE WEDDING!


Pada suatu hari, aku baru lepas balik dari amik stock pearls. Tengah aku kira-kira baper utas yang aku dah amik, datang lah seekor raksasa menyebok.


Mula-mula nak berlakon baik. Dia baring-baring je kat sebelah sambil capai-capai pearls tu sket.


Lepas tu dia mula tarik-tarik pearls tu bagi dekat sket dengan dia.


Lepas tu geram punya pasal dia start gigit-gigit pearls aku tu.


Dan lagi. Perangai semakin menggila.


Dan lagi. Sudahnya semakin jauh dia bawak pearls tu. 


Ni laa dia raksasa sebok terlampau tu. Takleh tengok aku buat kerja. Mesti nak sebok sekali kat situ.


Nak tau apa projek aku dengan pearls ni? Tunggu aku review lepas kawen :)

16 comments:

  1. haha.comeL giLer

    tp Sya takot kucing =p

    ReplyDelete
    Replies
    1. ekekeke nak takut apa sya.. kucing adalah binatang yang paling cumeeeeeel di dunia :p

      Delete
  2. cntiknyer...geram tgok pearl bnyak2 ni..tasbih ke???

    ReplyDelete
    Replies
    1. ehehehe nanti kita reveal kat wedding review nanti ok!

      Delete
  3. jeng jeng jengggg... apakah itu??? ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ekekeke tunggu wedding review ok! :D

      Delete
  4. apakah untuk flower girls pakai...?

    ReplyDelete
    Replies
    1. tidaaaaaaak ekekekekekeke kita tade flower girl pung :p

      Delete
  5. Zila.. Sya br received ur wed kad! 29 sya ade exam. InsyaaLLah, 30 Sya cube stay kt KL Lagik and attend ur wed. yeay!! Excited ni.. Nak bwk Aiman bLeh??? =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sya tak datang punnnnnn.. sedeyhhh tauuuu :(((

      Delete
  6. huhuhu....8hari lagi....bila cuti???

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahah baru nak reply arini ekekeke.. sorry pinky :P

      Delete
  7. mcm2 la budak kreatif ni buat

    ReplyDelete
  8. Replies
    1. ekekeke budak ni suka kacau orang!

      Delete

Jum cerita ceriti topik ini :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...