The Entourage

Wednesday, 12 December 2012

Solemnization Update: Teaser Veil Nikah

16 DAYS UNTIL THE WEDDING!

Siap!

Hari tu aku ada cite pasal veil nikah aku dah siap. Tapi tak sempat nak tepek gambar. Ini dia veil aku yang dah complete. Yeayy! Kalau nak tengok yang masih dalam proses, click sini. Alhamdulillah.. siap! Lebihan batu permata ni aku tampal pulak kat kasut. Over kan Haha!

Sorry laa bukan saje-saje nak teaser ni, tapi memang sebab takde masa nak mengarang banyak-banyak sekarang ni. 16 hari laaaaagi. Lepas kaweng aku review habis-habisan ye. As for now, enjoy the teasersss! :DDD

As usual, siapa-siapa nak custom made baju, veil, tudung, selendang, do contact me ya! Email me at gina1983@yahoo.com. or simply SMS 0129198861. 

27 comments:

  1. patutla cam kenal je diamond tu.. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. ekekekeke dimaond serba gunaaa

      Delete
  2. woww...lip lap..lip lap hah....xsbar nk tgok full...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ekekekek okeh2 nanti review ye :D

      Delete
  3. custom made baju??
    ur mum jahitkan or Zila yg jahit?? hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. kekekekeke jahi baju opkos laa ibu tercinta. zila tolong cantikkan dgn beads and pearls je :p

      Delete
  4. wa....lawanya...jeles tgk;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ekekeke nanti kita discuss pasal veil awak lepas kita balik honeymoon ye :)

      Delete
  5. sangat pandai la u buat! i wish i had this talent!

    ReplyDelete
    Replies
    1. ekekeke thanks mawar.. juling mato den ni haa

      Delete
  6. omG!! super bling bling okay zila!! cantik gilaaaa~~

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahah jangan bling2 sampai jadik nigga dah laaa :p

      Delete
  7. tak puas tgk...baju berinai pun...jahat....!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. ekekekek lepas kawen kita review k. lagi 15 hari je lagi :)

      Delete
  8. zilaa!! sangat cantik la ur veiL!! nape baru tahu yang you ni berbakat sangat! hehehe.... lawa okeh! honest lawa n look really suweet! love dat colur so much!

    ReplyDelete
    Replies
    1. alaaaa hehee sebab kita tak serius lagi pun nak buat untuk orang. order pun dah tutup sebab dah tak terbuat. next year ktia start serius balik k :)

      Delete
  9. cantiknyaaaaaaaaaaaaaaa !!

    ReplyDelete
  10. Omg, u buat sendiri ke? Ok, mmg rajin. Cantik bangat

    ReplyDelete
    Replies
    1. a'a buat sendiri shida. hehe tak laa rajin sgt sebenarnya. buat skit2 dari awal tunang hari tu haahha gila lama

      Delete
  11. cantiknyaaa zila... tangan seni betul awak ni.. alalalaaaa jelessss.. pnjam sebelah tgn meh.. hikhik

    ReplyDelete
    Replies
    1. ekekekeke bule ke main pinjam2 gitu? kalau bule, amik laa. kita bagi pinjam free je ekekke

      Delete
  12. cantik cantik mesti berseri cik pengantin pakai....the colour really suits u!

    ReplyDelete

Jum cerita ceriti topik ini :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...