The Entourage

Monday, 14 April 2014

Of Diaper Bags Part II

Tak habis-habis.

Anak baru satu. Diaper bag sampai nak sepuluh. Memang lepas anak membesar ni, ko pakai jugak diaper bag ni sampai habis. Jangan ngengada nak beli handbag pulak.

Tapi cantek kan? Cantek tak? Cantek kannn? Aaaaa.. berhari-hari aku tengok. Pikir. Tengok balik. Pikir balik. Nak beli ke tak ni. Sama macam time nak beli storksak hari tu. Hukhuk.. cantekk. Geram. Semua ada. Tidur pun tak lena ni.

Aku jumpa ni kat Reebonz. Alaa website yang jual handbag tuuu. Jarang aku nak beli barang branded online. Tapi since 2-3 orang kawan aku dah pernah beli, and it is proven authentic, so aku pun rasa macam nak beli jugak. Reebonz ni dari Singapore. Tapi ada hub kat Malaysia jugak. Sebab dari Singapore laa aku lebih percaya sket. Singapore kan sangat ketat rules and regulation regarding selling imitation goods. Plus, ni diaper bag kot. Ada ke orang nak buat imitation hahaha. 

Dengan itu, aku dah buat keputusan. Aku akan cari beg ni kat Citygate Outlet Hong Kong. Next month aku nak gi. Bawak dak gedik jumpa abah dia. Sambil nyelam minum air orang cakap ekeke. Nak ajak Eddie gi skali tengok handbag. Kalau takde, baru beli online. Phewwww. Janji pasni tak beli apa-apa dah.

Jum cuci mata!






10 comments:

  1. menarik je nmpk.. hihihihi.. rad buat masa ni pkai je handbag sedia ada.. tp mmg berat la jadinya sbb bapaknya pon join venture.. hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe.. aah handbag biasa pun bule. asalkan besar kan. ni saje je ngengada ni ekeke

      Delete
  2. warna dia cantik.sekali pandang x nampak mcm diaper bag pun.hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kaaaan.. macam henbeg biasa je.. tu yang terpikat tu hehe

      Delete
  3. Assalamualaikum kak, lawanya. hehe terpikat sheila. hehe mahal?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam sheilaa.. hukhuk mahal jugak.. rm1800 jugak harganya.. nak try cari kat hong kong kot2 bule dapat murah sket. kalau tak, menangis laa nampaknya.. huwaa

      Delete
  4. Replies
    1. baik! bulan 5 akan ku beli! hehe

      Delete
  5. chantek..bape rat ni???? boleh masuk dlm bajet..kalo ada ongkos boleh rembat, kalo mahal sgt, mak redho jeeee...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cantek kan... Cantek sangaaat. tapi mahal jugak laa sebenarnya.. retail rm1800 harga dia. hukhuk.. tu sebab nak try cari kat outlet marc jacob, kot2 bule dapat murah sket.. biasa kat outlet harga jadik murah.

      Delete

Jum cerita ceriti topik ini :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...