The Entourage

Wednesday, 2 April 2014

Whatsapp Group: Tokyo!

As usual, whatsapp group travel sudah dimulakan. Dah lama dah mula sebenarnya, baru arini sempat nak update. Dan baru hari ni bermulanya excited kami untuk travel. Last week of work and we are off this Sunday! Weeee!

Bule tak aku baru je nak apply cuti haha. Kalau tak dapat cuti memang menangis tak berlagu ler aku. Dah laa kerja memang tengah berlambak nih. Eddie dah start nak takut-takutkan aku. Konon-konon nak bawak dak gedik sorang gi Tokyo kalau aku tak dapat cuti. Elehh.. tak takuttt. Mesti dapat cuti punya. (Amin!~)

 





Doakan kami selamat pergi dan pulang yer. Muahhhx! :DDD

12 comments:

  1. Assalamualaikum. wahh bestnya. semoga selamat semuanya ya ~~~

    ReplyDelete
    Replies
    1. Heheheh alhamdulillah selamat semuanyaa. thanks for the doa sheila :)

      Delete
  2. souvenir please..hehe..gurau je..moga slmt pergi n blik..enjoy your holiday :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Heheheh.. dgr cite fm pun sampai rm20 satu katanya.. hukhuk.. thanks shu :)

      Delete
  3. bestnyeeeeeee..fm satuuuu!!!..;D

    any news about aussie????..iwan senyap jeeee..huwaaaaaa..

    ReplyDelete
    Replies
    1. HEhehehe hmmm tak dengar cite pape pun lagi pasal aussie.. kalau jadik pergi memang best kan! i balik jepun kita story mory okehhh muahh

      Delete
  4. awak..jangan lupe update yer pas balik sana!! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Okeh sharzzz! thanks tau cerita2 awak dari sana. suka sangat baca!

      Delete
  5. disneyland!! bestnye...

    ReplyDelete
  6. TUnggu entry cuti2 jepun jer lah nanti. Happy holiday ZZ ☺

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe okeh! nanti kita up cite tokyo okeh! weeee

      Delete

Jum cerita ceriti topik ini :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...