The Entourage

Tuesday, 1 April 2014

White Musk by Leona lewis



Cantik, kan? Sebenarnya aku tak pernah suka White Musk punya range. Lantak ler White musk version apa pun. Pada aku, bau dia sangat musty. And woodsy. Tak suka. Tak fresh bau dia. Tak paham kenapa glamer sangat White Musk ni.

Tapi version yang ni buat aku rasa nak beli. Bukan sebab bau but because of the bottle. Cantik, kan? Cumel gila. Ni White Musk range Leona Lewis. Baunya.. Hmmm.. Macam White Musk laa. Haha. Masa ni tengah sale. Aku kan tiap-tiap hari bukak website bodyshop. Haha gila. So bila ternampak je ada 50% off items, memang tak tunggu lama, terus click, click, click dan tunggu. Ehee. Murah kot kalau shopping bila 50% off. Macam-macam barang korang bule dapat. At 50% off. Tak ke berbaloi tu. Conclusion kat sini sebenarnya aku nak bagitau, jangan beli barang bodyshop at original price. Rugi!

6 comments:

  1. Assalamualaikum kak, sheila pakai vanila. heheee. suka gila bau vanila, sampai skrg tak habis2 lagi set vanila yang suami hadiahkan masa nikah dulu. hiihihiii pakai sket2 je, jimat punya pasal ~~~

    ReplyDelete
    Replies
    1. alalaaa sweetnya hhehehe. aah sedapkan bau vanilla :D

      Delete
  2. sama. tak suka jugak white musk.pelik, mcm mana la orang boleh suka kan bau dia.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kaaaannn tak paham apsal laku sgt.

      Delete
  3. Suka tgk botol tu. Cantik.

    ReplyDelete
    Replies
    1. rusa dalam hati ada taman ekeke

      Delete

Jum cerita ceriti topik ini :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...