The Entourage

Tuesday, 15 April 2014

Vitamin Water: Dragon Fruit

This is my craze now.

Everytime Eddie balik, aku tak bagi dah beli chocolate. Buat gemuk je. Eh. Dan-dan. Heheh.. bukannya tak appreciate, apa awak beli semua saya appreciate tau. Dari sekecil-kecil zarah, sampai laa sebesar-besar elephant. Ekekeke. Lebiu hubby.

Aku first time rasa Vitamin Water ni masa Eddie kerja kat Singapore. Kalau gi sana, memang aku akan beli. Sedapp. Dia manis, tapi manis buah. Macam-macam perisa. Ala-ala Spritzer yang ada flavour tu. Cuma minus the gas. Tapi Eddie tak suka, dia cakap macam air paip laa.. macam orang tak pandai buat air laa.

Skang ni, setiap kali gi Hong Kong mesti nak beli. Kalau Eddie balik, memang aku akan kirim. Dia kan selalu pening nak belikan apa dari sana. Haaa buat masa ni, belikan I menda ni je eh. You takyah pening-pening dah pikir nak beli cekelat apa. Ekeke.

Ada sesape nak kirim? :D




4 comments:

  1. ada rasa mcm air paip ke?? hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahah tade punnn.. ngengada je dia sebut gitu.. :p

      Delete
  2. mcm sedap je..bak sebotol :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe dah habis! tunggu next round Eddie balik yer ekeke

      Delete

Jum cerita ceriti topik ini :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...