The Entourage

Friday, 16 May 2014

Anak Kesayangan Mak Ngah


Bila tengok gambar-gambar macam ni, kadang-kadang still takleh nak percaya yang aku dah jadi seorang ibu. Dah laa dapat sorang anak, sebulan setengah lepas tu dapat pulak anak buah. Automatically aku dah jadik Mak Ngah. Combo uols. Dalam setahun aku jadik mak dan juga mak ngah. Bertuahnya badan.


Gambar ni masa kami satu family pergi makan steamboat kat Pulau Ketam Ikan Bakar, Klang. Ni laa first time kitorang bergambar bersama dengan anak masing-masing hehe. Gambar makanan tade langsung sebab aku sibuk makan ekeke. Qisya dengan Emyr ni beza dia sebulan setengah je. Kira sebaya ler kalau ikut tahun. Kot-kot kalau I dah pindah Gombak nanti kita masukkan diorang satu sekolah eh Babe. Biar Emyr jadik bodyguard Qisya ekeke.


Ni laa anak buah kesayangan Mak Ngah. The one and only. For now la kan ekeke. Kalau ada rezeki bule laa tambah lagi eheee. Semoga Qisya membesar dengan cepat dan bijak ye Sayang. Jadi anak yang solehah, ingat orang tua, baik budi pekerti, tak sombong, baik hati, semua lah yang elok-elok. Okeh? Aminnnnn.

Muahh muahhh!

15 comments:

  1. Alolololo suweettt je mak ngah nie..amin3...moga emyr pun jd anak yg soleh, baik budi perkerti, anak yg cerdik..dgr ckp abah n mami, dan jd segala2 yg baik3 lah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehehe mesti laa sweettt anak i jugak niiii. aminnnnnnnnnn2

      Delete
  2. Comel gila qisya nih. Geram tengok. Selalu stalk kat blog mommy dia. Hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Heheheheh mesti laaa cumel. tengok laa mak ngahnya ekekekek

      Delete
  3. zila,
    jom release tension kat blog kita..

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. dah geng punnnn! geng cakau2 hahaha

      Delete
  5. Bru tau budak tembun nih anak buah awk

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ekekek.. aah anak buah kita.. kita biras dgn falsya ekeke

      Delete
  6. Comelnya anak buah mak ngah ☺

    ReplyDelete
    Replies
    1. heheheh cumel kan.. rasa nak peluk cium je kalau jumpa

      Delete
  7. Assalam zila,
    hai mek (lagi) :P
    haloooo emyr he3

    ReplyDelete

Jum cerita ceriti topik ini :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...