The Entourage

Tuesday, 27 May 2014

Tokyo: Senso-ji Shrine, Asakusa

7th April, 2014. Monday.

Lepas kenyang makan sushi dan eel dan crab salad yang sedap, kami meneruskan perjalanan ke Senso-ji Shrine kat Asakusa. Gambar bawah ni adalah one of the biggest station kat Tokyo.



Asal stroller bergerak je mesti titun. Sebab setiap kali nak bergerak, memang akan dikenyang-kenyangkan perutnya biar selesa. So. Bila dah selesa memang titun la kan ekekek.



Eskrem pun dijual dalam vending machine. Dasat sungguh.


Gambar-gambar bawah ni sekitar surrounding time on the way ke Senso-ji Shrine. Selesa sangat berjalan sebab sejukkkk.







Tiba-tiba tengah berjalan terjumpa pulak character-character cartoon jepun. Rupanya headquarters dia kat situ. Hehehe. Cumel jeee.






Singgah sebentar kat Family Mart ni sebab sudah kehausan.


Bawah ni adalah gambar Tokyo Sky Tree. Teringin nak naik. Tapi Ennie and Yus cakap tadepe. Baik naik KL Tower dulu ekekek.


Yeayyyy.. dah sampaaaai!




Tempat beli souvenir. Rambang mataaaaa!





Dah jumpa Sakuraaaa! Cantik sesangaaat!




Okeyy.. dah jum ke next destination!


4 comments:

  1. Katun superhero yg macam belalang tu..lupa dah nama dia..alaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha apa eh.. gaban ke? ekekeke banyak gila statue2 gitu kat sini

      Delete
  2. ahaks..kita pakai trench coat warna merah jugak!!! kat sini heee

    ReplyDelete
    Replies
    1. jehehehheheh taste kita sama laa jm!

      Delete

Jum cerita ceriti topik ini :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...