The Entourage

Saturday, 24 May 2014

Tokyo: Remm Akihabara Hotel

6th April, 2014. Sunday. Late Night.

- Gambar first tu adalah gambar happy anak beranak setelah berjaya sampai ke Akihabara. Sezukkk sangat masa ni.
- Kami dapat check-in bilik sebelah-sebelah. Alhamdulillah. Bilik dia hanya sebesar bilik Tune Hotel. Tapi harganya mak aiiii. Bule dapat bilik Mandarin Oriental kat sebelah KLCC nunnn.
- Tapi yang aku suka adalah amenitiesnya. Face soap Shiseido dibaginya. Memang 5 kali sehari aku cuci muka hahaha. Segala shampoo, conditioner and shower foam botol besar dibaginya. Pemurah betul.
- Oh.. bilik ni ada kerusi urut jugak. Syiok betul balik-balik penat terus dok kat kerusi urut. Tapi biasanya aku tak merasa sebab balik-balik je terus kena tend to dak gedik dulu. By the time dah habis tend dia, aku pun dah berdengkur atas katil. Eddie je yang puas dok kat kerusi urut tu. Hish.
- Bilik air ada glass besar see through ke dalam bilik. Senang aku nak jenguk-jenguk dak gedik sambil mandi hehe.
- Gambar last-last tu dah awal pagi sebab tu bilik teghangggg ehehe.




















9 comments:

  1. Salam kenal zila, Jm pun baru balik dari Jepun last month story mory pun belum habis lagi. Jm singgah sini nk tsmbah kenalan katanya heee
    Jrpun mmg best kan sbb waktu stay d akebonobashi hotel dpt jgk shampoo conditioner dan face foam dlm size 1000ml kt msia msna de jenama shishedo pulak tu
    Jm dari blog jarimanistravel. Blogspot.comSa

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam jm.. wahh ke jepun jugak eh? nanti nka terjah blog jm pulak. kita dah follow awak jugak tau! tuh la pasal.. puas hati dapat botol besar2. rajin je cuci muka hahahah

      Delete
  2. Replies
    1. Hahahah alhamdulillah.. tq kak :)

      Delete
  3. bila kat tempat orang, megi pun sedap kan..hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. tuh la pasal.. megi pun rasa mcm makan spageti hehehe

      Delete
  4. Zila, I saw you have the travel cooker. Boleh share kat mana you get that thing tak?

    Thanks.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi Hani! Hmm.. actually travel cooker tu orang bagi.. hadiah sebab kami suka travel haha.. ok let me ask him and i get back to u k! :D

      Delete
    2. Been searching high and low for that thing. Itulah, sgt convenient for frequent traveler, kan?

      Appreciate your feedback. Thanks.

      Delete

Jum cerita ceriti topik ini :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...