The Entourage

Monday, 26 May 2014

The Body Shop

Ada siapa-siapa memborong time Body Shop buat sale hari tu tak? Rugi woo siapa tak borong. Barang-barang sangat murah. Botol-botol mini dia cuma tinggal RM5 je. Sesuai untuk sesapa yang baru nak try flavour-flavour Body Shop. Yang lain-lain mostly 50% off. Nasib baik baru shopping hari tu. Kalau tak, memang habis aku borong semua flavour.

Baru je sampai hari ni. Saje aku beli campur-campur flavour. Ada satsuma, strawberry, mango and cranberry! Hmmm wanggiii! :DDD


12 comments:

  1. tak pergi ari tu...sbb kita baru beli perfume strawberry tu... nanti tgk harga sakit ati jerrrrrr....huhuhu....

    ReplyDelete
    Replies
    1. ekekeke.. okok jangaaaannnn. geram je nanti ekeke

      Delete
  2. Murahnya. Haruslah memborong kan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. harusssss.. murah sangat taaau

      Delete
  3. haaaaaaaaaaa amik ko
    borong abis

    ReplyDelete
  4. wah..banyaknya shopping..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehhe shopping time tengah murah jeee. TIme tengah mahal, jeling pun tak nak ekeke

      Delete
  5. Byknye beli...pos kat sy satu..hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ekekkee... next sale kita pos oke! haha

      Delete
  6. murah gilerr..rugi lau beli banyak2

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah murah sangat. tap iskang dah takleh beli dah.. kena ban :(

      Delete

Jum cerita ceriti topik ini :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...