The Entourage

Wednesday, 24 June 2015

The Peak

Gambar ni aku curik dari fon Eddie. Masa ni jejaka-jejaka semua dok luar. Smoke laa.. layan anak kat playground laa. Bini-bini kat dalam tengah masuk outlet-outlet hehehe. The Peak ni dia macam tempat untuk tengok view of Hong Kong. Kat atas tu ada mall jugak. Besar jugak mall dia. Then ada Madame Tussaud's Wax Museum. Yang paling best dia ada outlet!

Outlet dia idok ler banyak macam Citygate. Ada beberapa je. Ada Coach, Furla, Marc Jacobs and Kate Spade. Yang lain aku tak ingat sebab tak minat hehe. Rambang mata okey. Tapi aku tak beli pape sangat pun. Caras satu wrislet je sebab murah. Tapi nak pakai bila pun tatau lagi. 




Suka beno dia kalau jumpa playground. Bising mulut dia dok "Payy..! Paayyy!" Play katanya hahaha.

2 comments:

  1. sonoknya emyr dapat main kat playground...

    ReplyDelete

Jum cerita ceriti topik ini :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...