The Entourage

Tuesday, 11 September 2012

Order Crystal From Awin



Blogwalking blog-blog B2B sekalian, termasuk rumah Cik Awin kita hehehe.. hari tu Awin ada beli crystal dengan aku untuk dibuat tasbih nak bagi guest masa nikah. Thank you, Awin! :D Dah siap banyak pun. Cantik pulak tu! Tak sangka colour combination hitam dengan kuning sangat lah cantik.


Hari tu time amik stok tak sempat nak snap gambar sebab lepas amik stok, terus jumpa Awin kat Subang Parade. Ni Awin dah post entry pasal tasbih kat blog dia, boleh laa curik gambar sket. Mintak halal ye, Awin :D


Sekarang ni Awin tengah menunggu stok baru untuk tasbih lagi. Sabar ye, Awin.. Sekarang ni kita busy sangat pulak. Mungkin dalam 22 September kita gi amik stok untuk Awin ok? Jangan risau! :DDD

Sape-sape yang minat nak beli crystal or pearls loose pelbagai size untuk dibuat tasbih atau accesories, boleh email kat sini ye: gina1983@yahoo.com. Harga terendah di pasaran ecehhh :p

9 comments:

  1. xpe...kita pn ngh bz ni...lum de ms nk trn kl..mayb dlm oktober kot ada trn kl ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe okay! nanti oktober kita jumpa ye :D

      Delete
  2. rajinnya bt tasbih sendiri :)) gigih sgt! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ekekek.. cik awin kita memang rajin pun.. awal2 lagi dah siap dah semua :D

      Delete
  3. cantiklah itam nga kuning...=)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tuh laa cantik kan.. naik sangat kaler gold tuh :D

      Delete
  4. cun la rasa nak buat jugak!
    sempat ke tak ye?? huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sempat je! 17 november kan? confirm sempat! hehe

      Delete

Jum cerita ceriti topik ini :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...