The Entourage

Tuesday, 25 September 2012

Tolong... Tolonggggg...!

Kenapa aku takleh tukar background blog ni.. Dah bape lama dah stuck dengan kaler pink ini.. tiba-tiba je jadik hari tu. Ingat bule tukar balik nanti. Dah bape lama ni, takleh tukar laaaa. Menciii laaaa.. tak sukaaa.. ada sesape bule tolong tak? Plis plis.... help! :(((




13 comments:

  1. x suka warna pink ye? hehehe...pening la template blog yang baru ni :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. hari tu main try2 je awin. sebab macam ada problem sket dha masa tu. sekali terus melekat pink takleh tukar2 dah! aaa stresss

      Delete
  2. blogger dh makin maju ni menyusahkan la :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. tuh laa nak kena email diorang laa bagitau problem uwaaa :(

      Delete
  3. hehehe...sejak dashboard bertukar tak godek2 lagi....sabar ya...tapi lawa apa kaler pepel ni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. lawa tu lawa.. tapi dah lama sangat. buhsaaaaaaaaaaaaaan

      Delete
  4. hehehehe..teros kan godek2.mesti jmpe! hehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. haih.. dah jumpa dah, tapi dah click, dah apply to blog, still dia kuar pink jugak. uwaaaaaaaaaaaa

      Delete
  5. hahha...boleh x? kte xreti nk xplen kn la...

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah try tadi.. still takleh :(

      Delete
  6. Replies
    1. hmm nak tukar tu memang saya dah tau. cuma bila dah tukar2, dah save, still kuar kaler pink jugak haih.. apa penyakit pun tatau

      Delete

Jum cerita ceriti topik ini :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...