The Entourage

Sunday, 23 February 2014

Fleece Set

Yeayy.. dak gedik dapat baju baru laaaagi! Winter is about to be over kat Hong Kong so baju-baju tebal banyak yang dorang dah start buat sale. Nak kasik clear letteww. So hari tu Eddie ada pusing-pusing Uniqlo carik body warmers, sekali terjumpa baju yang cumel untuk Emyr.


Fleece Set! Kain dia memang sangat best kalau pakai time sejuk. Comes with long pants. Murah jugak. Harga dia dari HKD120 jadik HKD80. That's like rm35 gitu. Cumel sangat. Suka pegang kain dia. Sangat panas. Aku mintak Eddie beli size besar sket, bule pakai untuk trip-trip yang lain.


Ni seluarnya. Tak sabar nak tengok dak gedik pakai. Mesti cumel. Eh terpuji anak sendiri pulak. :p


Room wear katanya. Lawa beno ler nak pakai untuk room wear. Kita belasah pakai jalan-jalan je nanti. Ihikk! Hubby cepat balikkkk.. nak kasik tryyyy!


Ada dua kaler sebenarnya.. tapi aku dengan Eddie agreed on brown sebab brown nampak lagi cumel je. Hehe.. sambil shopping sambil berwhatsapp dengan aku mintak opinion. Almaklum laa kami kan berjauhan :p

Dah tambah satu lagi baju tebal untuk dak gedik. Pasni rasa cukup dah kot. Nak gi tempat sejuk 2-3 kali je pun. Nak pakai kat Malaysia, panas melahang. Nak pakai time tido, macam sayang ler pulak kan. Pasni dah tak muat, simpan je untuk adik-adiknya ehhh. :p

4 comments:

  1. comel sangat! suka fleece shirt.. and blanket.. rasa best je bila kena kulit. comfy.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kaaaann.. sangat best kalau time sejuk.. tapiiii kalau time tengah panas, rasa kena kulit sket pun tak nak ekekek

      Delete
  2. adik-adik nya~~~hehehe

    ReplyDelete

Jum cerita ceriti topik ini :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...