The Entourage

Friday, 7 February 2014

Jumper Baru Untuk Anak Bujang



Yeayyyy.. Si Gedik sudah ada jumper! Hehehe.. Alhamdulillah.. Dapat juga yang cantik and tebal. Tapi bukan kat baby fair pun. Yang ni Eddie beli kat Hong Kong. Hehehe.. Tiba-tiba dapat whatsapp gambar ni. Melompat aku. Skang ni kepuasan beli baju anak lebih dari beli baju sendiri. Aku rasa semua mak-mak akan rasa gitu kot? :p

Kat sana memang murah-murah winter clothing. Even yang branded sekali pun. Sebab kat sana memang banyak gila pilihan. Dan sebab memang diorang ada winter. So ada demand, ada laa supplynya. Kat baby fair hari tu ada je. Cuma tak bape nak tebal laa. Ala-ala jumper fashion-fashion je. One layer je. Kat dalam kosong. Bukan yang tebal macam yang ni. Tengok dalam gambar pun dah nampak tebalnya kan kan.

Tak sabar nak tunggu Eddie balik nak bagi Emyr pakai. Ekeke. Dari yang aku nampak time Facetime tadi, rasanya macam besar jumper tu untuk Si Gedik. Tapi hopefully by the time nak pergi nanti, dia pun dah besar sket kot. Dah nak masuk 8 bulan pun. Takpela, beli besar sket, beli cumel-cumel sangat cepat je takleh pakai nanti. Sayang je beli. Dah laa bukan bule pakai hari-hari pun. Haih..

13 comments:

  1. betol3
    skrg ni, beli brg anak lg jd keutamaan dr brg diri sendiri.. haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kannnn.. baju dorang je lebih.. baju ktia tade pun tape ekeke.. diyana.. kita dah byk kali nak masuk blog awak.. tapi tkaleh.. profile not available katanya.. napeeee? :(((

      Delete
    2. blog dh xde.. closed... skrg jd pengomen tegar je... haha

      Delete
  2. MEmang! Klu pasal aank laju jeeeeeeee.. Hehehehe.. Maknye dah berbulan2 lansung tak beli apa utk diri sendiri.. Hihihih

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kaannnnnn... baju sendiri jeling pun tak mau hahaha

      Delete
  3. wah bestnye die dapat baju baru!!! kite suke yang ade hoody camnie.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. heheheh kaannn.. kalau ada hoodie, budak pakai cam cumel je. :DD

      Delete
  4. alaaaaaaaaaaaaaa tak de gambar wedding dia tau
    sis scroll dari last entry last year huhuuuhu
    congratulations on ur new born emyr...sebijik muka en hubby kan! copy paste betul!
    hope many more will come after emyr!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahah ala kakkk.. akak mmg tunggu betul2 ni.. hukhuk sorryyyyyy mmg nak upload.. tapi tgh sort. tak abis sortnya ekekeke. sabar ye kak.. settle nanti ktia terusssss upload! :DDD muahhh

      Delete
  5. Replies
    1. hheheh tq2.. mata lelaki jugak yang pandai tgk utk lelaki. kena kat i, mesti i belikan kaler merah ekeke

      Delete
  6. wah,.,seronok erk memborong baju baby..nnti zila will stay kat hk gak ker??

    ReplyDelete
    Replies
    1. heheheh tuh laa asik dok nak membeli je skang2 ni.. ada je yang tak cukup. ntah pape haha. hmm planning tu ada ana.. tapi cam sayang pulak nak resign ekeke. tgk laa cane nanti :p

      Delete

Jum cerita ceriti topik ini :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...