The Entourage

Thursday, 27 February 2014

The Boob Group



Ada sape-sape dah try app ni? Hari tu saje-saje laa install macam-macam app. Tiba-tiba terjumpa app ni. Tersuka pulak dengan icon dia. Cumel kan. So aku pun install. Rupanya app ni sangat bagus! Dia adalah berbentuk talkshow discussing everything about breastfeeding. From A to Z. Very useful especially for new mummies.

Dia lebih kurang macam podcast sebenarnya. Every now and then diorang akan add new episodes. Tapi ni specifically pasal breastfeeding je. Macam-macam experts diorang panggil as guests untuk talkshow ni. Very informative. Suka sangat dengar ni. Kadang-kadang time tengah jem tu aku bukak and dengar. Dengar lagu dah boring. Asik-asik havoc. Haha. Tapi kalau korang nak saving, sila laa dengar kat rumah je guna wifi ye. Kang habis pulak data korang. Ehee.

2 comments:

  1. Menarik nih. Nak download jap. Thanks for sharing babe.

    ReplyDelete

Jum cerita ceriti topik ini :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...