The Entourage

Monday, 24 February 2014

Motherhood Expo 2014, KLCC



Jum beramai-ramai serbu KLCC weekend nih! Banyaknyaaaaa barang aku nak cari.. memang tak habis-habis laa kan kalau shopping barang baby ni. Adaaaa je yang tak cukup. Hubby jangan marah. Ailebiuuuuu!

10 comments:

  1. Saya pun nak pergi..memang..barang anak tak pernah cukup kan... =P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sangat! Makin dorang membesar makin byk barang kena beli hehe

      Delete
  2. Assalamualaikum awak. salam perkenalan, saya singgah dan follow sini... alaaa rasanya tak pergi kot klcc ni. tak larat nak bersesak.. hehee ~~~

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam Awak.. tq tau follow kita.. kita follow awak balik.. :) hehehe.. awak pegi pagi2, tade orang sangat

      Delete
  3. kena tinggal anak kat rumah ni... xleh bawak... haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. tinggal2! bawak pun takut dia tak selesa je.. kita pun lagi tak selesa.. kita pegi sorang2 je nanti hehe

      Delete
  4. yes! tau xpe.. anis pun dah duk berangan je ni.. list kt tangan dah panjang berjela-jela ni.. hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama! hahahah dulu sibuk gi wedding fair, ni sibuk gi baby fair pulak ekekke

      Delete
  5. kite balik kg time nie..tapi taktau la kalau ahad tu singgah jugak..hehe.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ooo takpe sharz, ada lagi bulan mac kat sacc hehe.. bila nak update cite jepun niii

      Delete

Jum cerita ceriti topik ini :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...