The Entourage

Tuesday, 19 May 2015

Lacoste

Ni kejadian hari tu. Alkisahnya ada geng kami dalam group kirim kasut kat Eddie sebelum pulang. Sebelum Eddie beli, dia post laa gambar kasut tu kat group just to make sure he's buying the right shoes. Kasut pompuan kan macam-macam.

Aku tengok macam cun laa plak kaaaan kasut itteww. Saje laa sakat Eddie dalam group tu mintak sepasang. Sekali Eddie layan laa plak kaaan hahha. Dia wasap aku personally tanya nak ke tak. Ohsoswit! Haha.. Sayanggggg hubby!

Aku cakap laa aku nak exactly macam kawan kitorang nak tu. Cun woo.. Kaler hot pink! Sekali takde size laa plak kan. Tade rezeki. Eddie cakap, "Tape, ada banyak design lain. Ada je ni size awak. Jap saya tengok-tengok." Dia pun mula laa dok snap-snap semua kasut kat situ.





Hahaha.. Nampak tak perangai itu orang? Busukkk punya orang. Bila cakap kasut lagi satu tu pun cantek, dan-dan terus cakap dah beli. Sebenarnya bawah tu  ada lagi ayat busuk dia. Dia cakap, "Okay suda beli.. Saya dah dalam tren ni. Tren dah jalan." Dan-dan sangat kan. Nampak nauuu nipu takut kena beli lebih kihkih..

Murah sangat Lacoste kat Citygate. Dah laa design memang banyak gila. Kalerful sangat. Geram! Kalau kat Malaysia rm300 sepasang memang tak lari ler. Kalau kasut lelaki jangan cite ler. Lagi mengutuk regenya. Choiii.

Nak tengok tak Eddie belikan yang mana satu?




Tadaaaaa! Cumel tak?? Aku suka gila! Lagi suka sebab orang tersayang yang bagi. Echeh.. Hahha.. Muntah hijau. Yang ni mahal sket lagi dari yang awal-awal aku nak beli. Tapi still worth it dari beli kat Malaysia. Waaaayyyyy worth it I tell you!

4 comments:

  1. CUTENYA KASUT2 ITU...

    ReplyDelete
  2. wahh...that pinkkk!
    memang dari jauh boleh nampak tapi yang tu la cantik kan.
    :)

    pst: kalau tak keberatan, nak minta tukar url blog kita kat blog link tu.
    Kite dah berpindah dari URL: http://fizah-sukhri.blogspot.com/
    ke URL baru:http://space4misspija.blogspot.com/.

    ReplyDelete
  3. Saya tak berani nak pakai..still pakai sneakers biru tua...

    ReplyDelete
  4. Assalam zila,
    oooooooooo
    sesi kaunseling kasut yer he3

    ReplyDelete

Jum cerita ceriti topik ini :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...